Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έχουν περάσει 3 χρόνια από τον θάνατο της γυναίκας μου & η θλίψη αλλάζει»
Showbiz

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έχουν περάσει 3 χρόνια από τον θάνατο της γυναίκας μου & η θλίψη αλλάζει»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απώλεια της αγαπημένης του συζύγου και την κόρη του, Μαριλού.

«Δεν βλέπω τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία από ότι λίγα χρόνια πριν, όχι. Η θλίψη αλλάζει, δεν ξέρω αν μαλακώνει αλλά αλλάζει. Είναι όμως δυσάρεστο, έχουν περάσει τρία χρόνια και τρεις μήνες από τον θάνατο της γυναίκας μου.

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είχα ορθάνοιχτη καρδιά όταν πήγα να συναντήσω για πρώτη φορά τον πατέρα μου»

Θα πω ωστόσο το εξής. Μ’ αρέσει ο ηθοποιός να έχει την τρέλα ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο ρόλος ή η σκηνή, δεν χρειάζεται να είμαστε και στην καθημερινότητα μας μονίμως μέσα σε μια σκέψη ότι… είμαι κωμικός και πρέπει να κάνω τον κωμικό ακόμη και στο καφενείο.

Έχω διαπιστώσει, τώρα τελευταία, σε κάποιες παραστάσεις και κάτι τηλεοπτικά που κάνει η Μαριλού, ότι έχει κάτι από το ταπεραμέντο της μάνας της. Δεν της μοιάζει πάρα πολύ στα χαρακτηριστικά όμως, την ώρα που παίζει, έχει στοιχεία από τη μάνα της. Κοίτα, τώρα, το dna και πως φέρνει το ένα το άλλο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ναταλία Δραγούμη: «Υπήρχε η εντύπωση ότι είμαι λίγο πιο ανάλαφρη»

Retro TV: Όταν η Αλίκη & ο Δημήτρης σε κοινή συνέντευξη έκαναν ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved