Νικούλι-Μαούτσου: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση, η προσμονή του 1ου παιδιού & η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Νικούλι-Μαούτσου: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση, η προσμονή του 1ου παιδιού & η διαφορά ηλικίας

Ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και φυσικά η ευτυχία τους δεν κρύβεται πλέον. 

Άλλωστε προ ημερών, η μέλλουσα μανούλα με φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram όπου ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα της βιαζόταν να ανακοινώσει τα ευχάριστα για την τόσο όμορφη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή.

KATERINA-MAOUTSOU.jpg

Η γνωριμία και η διαφορά ηλικίας

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από τρία χρόνια στον χώρο της δουλειάς τους όταν επρόκειτο να παίξουν και οι δύο σε παράσταση. Μάλιστα ο Κώστας Νικούλι είχε πει για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με τη συνάδελφό του: «Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση "Ροσμαρί". Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω...».

Η διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους, περίπου 7 χρόνια μεγαλύτερη εκείνη (εκείνος 30 και εκείνη 37), δεν φαίνεται να πτόησε κανέναν από τους δύο αφού ήθελαν να αφεθούν στον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Και από τότε δεν κάνουν βήμα ο ένας μακριά από τον άλλον.

NIKOULI-MAOUTSOU.jpg

Το ζευγάρι πήρε σχετικά νωρίς και την απόφαση να συγκατοικήσει ενώ ήδη κάνει σχέδια γάμου, που όμως θέλει να τον ζήσει όπως έχει ονειρευτεί. Παλιότερα σε συνέντευξή του ο Κώστας Νικούλι είχε αποκαλύψει:

«Συζώ με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο, αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε... Έτσι το σκεφτόμαστε. Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά».

0024_KATERINA_MAOYTSOY_KOSTAS_NIKOYLI_11102023.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved