Σπάνια φωτογραφία: Η Μελίνα Νικολαΐδη, μόλις ενός έτους, στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή
Showbiz

Σπάνια φωτογραφία: Η Μελίνα Νικολαΐδη, μόλις ενός έτους, στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή

Μία «ανασκαφή» στο παρελθόν χρειάστηκε μόνο για να θυμηθούμε την χαριτωμένη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα

Η 20χρονη κόρη του άλλοτε ζευγαριού που σπουδάζει στο Λονδίνο αλλά συγχρόνως βιώνει και τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου από πολύ νωρίς έμαθε να ποζάρει στα εκτυφλωτικά φλας των φωτογράφων μιας και η ζωή της ήταν γεμάτη από αυτά σε κάθε κίνηση της μητέρας ή του πατέρα της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ στο πλευρό του Φιντιρίκου - Η νέα φωτό από το Λονδίνο!

621792.jpg

Η ίδια προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ, αν και πλέον είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η 20χρονη καλλίγραμμη και πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα, διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της στο μουσικό θέατρο, θέλοντας προφανώς να επιχειρήσει μία «βουτιά» στον κόσμο του θεάματος, εκεί που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί η μητέρα της.

4321_DESPINA_VANDI_MELINA_NIKOLAIDI_372022.jpg

Μάλιστα, γι' αυτό και επισκέπτεται τη βρετανική πρωτεύουσα κάθε τόσο και λιγάκι όμως με κάθε ευκαιρία επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ζωή της πάντως, από πολύ μικρή ηλικία ήταν μία... βόλτα αφού σχεδόν πάντα ακολουθούσε την πολυάσχολη μητέρα της στα ταξίδια της εντός και εκτός Ελλάδας.

624688.jpg

Σε μία τέτοια «απόδρασή» τους, τούς είχε απαθανατίσει το 2005 και ο φωτογραφικός φακός σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Η Μελίνα είναι σχεδόν ενός έτους και βρίσκεται στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή καθώς ετοιμάζονται στο αεροδρόμιο να πάρουν την πτήση τους. Δείτε τη φωτό παρακάτω:

200709261007150.165_VANDI_MELINA_1482005.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved