Showbiz

Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε. Μετά δεν θέλαμε, τελείωσε η ιστορία...

O Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου και απάντησε σε εκείνους που λένε πως τους λείπει κάτι, επειδή δεν απέκτησαν παιδιά.

 

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε. Μετά δεν θέλαμε! Τελείωσε η ιστορία. Αλλά είμαστε οικογένεια! Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το δικαίωμα, εγώ με τον ή την σύντροφό μου και το σκυλί μου να θεωρούμε πως είμαστε οικογένεια. Γιατί είμαστε τρεις που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.»!

Και πρόσθεσε: «Αυτός που λέει ότι δεν είναι οικογένεια, δεν νοιάζεται μάλλον ούτε για τα έντερά του. Το λέει πολύς κόσμος. Ο κόσμος κοιτάζει ένα ζευγάρι που είναι οι δυο τους από ζήλια. Βλέπω ζήλια στα μάτια των ανθρώπων με παιδιά που δεν τα ήθελαν. Υπάρχουν και ευτυχισμένες οικογένειες, προς Θεού.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Βλέπουν εμένα και την Αθηνά που εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μεταξύ μας και τους άλλους και αυτοί δεν είναι. Είναι χοντρό αυτό που λέω, το ξέρω! Απλά εμείς είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς το “είστε σίγουρα καλά;”. Όχι, μια χαρά είμαστε. Εμείς έχουμε παιδιά. Έχουμε τα νέα παιδιά. Το καλοκαίρι είχαμε μια ομάδα νέων παιδιών. Τι σπουδαίοι ηθοποιοί! Τα βλέπω αυτά τα παιδιά και λέω ευτυχώς που δεν ήσασταν στη γενιά μου να σας συναγωνιστώ»!

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ταράχτηκε η μαμά μου και μού είπε: πεθαίνω και δεν μου το είπες;»

Χειλάκης: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη στολή για να επιβάλλει την εξουσία στο σπίτι»

O Χειλάκης τα έβαλε με τους θεατές: «Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος... Αργήσατε 50 χρόνια να έρθετε»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved