Μπέμπη Κούλα: Η ηθοποιός που προσπάθησε να σβήσει την Αλίκη από τον χάρτη & έμεινε μόνο με την όρεξη
Showbiz

Μπέμπη Κούλα: Η ηθοποιός που προσπάθησε να σβήσει την Αλίκη από τον χάρτη & έμεινε μόνο με την όρεξη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε να γίνει μύθος και δε φάνηκε να μπορεί καμία άλλη να απειλήσει το άστρο της πέρα από την Τζένη Καρέζη.

Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν από 28 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να αγαπηθεί όσο κανένας άλλος συνάδελφός της ενώ οι ταινίες προβάλλονται και θα συνεχίσουν να προβάλλονται με τεράστια επιτυχία από τη μικρή οθόνη.

Η τεράστια και αδιαφιλονίκητη δόξα της αποτέλεσε κατά καιρούς αιτία φθόνου από πολλές που εποφθαλμιούσαν την περίοπτη θέση της.

Το τεράστιο λάθος της Αλίκης που έκανε «φίρμα» την Μαρινέλλα – Η μεγάλη αποκάλυψη 55 χρόνια μετά

Και μπορεί κάποια να κατάφερε να φτάσει στην πηγή αλλά η ιστορία έδειξε πως δεν ήπιε νερό. Ο Αλέκος Σακελλάριος ήταν αυτός που θέλησε να ανοίξει τον δρόμο στην Μπέμπη Κούλα ή όπως τη γνωρίζουμε εμείς, Νίκη Λινάρδου

20200926_093243-(1).jpg

Ο ίδιος την είχε ερωτευτεί και την προωθούσε αρκετά σε πείσμα της Αλίκης που έβγαζε φλύκταινες διαισθανόμενη κάποια πλεκτάνη σε βάρος της.

Αποκορύφωμα της συγκεκριμένης κατάστασης ήταν σε περίοδο που η Αλίκη γεμίζει τις αίθουσες και σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ είσπραξης εισιτηρίων.

Στις ταινίες «Χτυποκάρδια στο θρανίο« και «Η Αλίκη στο Ναυτικό» εμφανίζεται μια ξανθιά καλλονή με το χαρακτηριστικό όνομα Μπέμπη Κούλα. Ο Σακελλάριος μεροληπτεί υπέρ της αγαπημένης του και η Αλίκη που δεν μασάει, επαναστατεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κέρδισε και αυτή τη μάχη ενώ η νεαρή αντίζηλος παρηγοριέται μόνο ότι είναι η εκλεκτή του σκηνοθέτη στην οθόνη και στη ζωή. Στη συνέχεια πήρε το όνομα Νίκη Λινάρδου αλλά ως εκεί. Η ηθοποιός που θα την έσβηνε και θα έπαιρνε τη θέση της, έμεινε με την... όρεξη!

20200926_093052.jpg

ΝΙΚΗ ΛΙΝΑΡΔΟΥ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook αναφέρθηκε στην αξέχαστη ηθοποιό, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό του πως έγινε πραγματικότητα η τελευταία της επιθυμία. Συγκεκριμένα, αυτό που επιθυμούσε η ίδια ήταν να βρίσκεται μαζί με όλους τους ηθοποιούς και στην τελευταία της κατοικία.

«Μαζί με την Άννα Φόνσου που πάντα νοιάζεται για τα θέματα των ηθοποιών πραγματοποιήσαμε την τελευταία επιθυμία μιας αγαπημένης φίλης ηθοποιού πρωταγωνίστριας των ταινιών της δεκαετίας του 60 και δεύτερης συζύγου του μεγάλου Αλέκου Σακελλαρίου που είχε φύγει αρκετά χρόνια πριν. Η Νίκη Λινάρδου ή Μπεμπη Κουλα, όπως πρωτοεμφανίστηκε( ποιος δεν θυμάται την τρελλουτσικη κόρη του Μαυρογιαλουρου η την κοκότα από το ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ) βρίσκεται πια στο Μαυσωλείο των ηθοποιών που υπάρχει στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Γι αυτό φρόντισε και ο επιστήθιος φίλος της και λογιστής της Γεράσιμος Λιγνός που την φρόντισε πολύ ως το τέλος. Η Νίκη θα βρίσκεται πια παρέα πλάι σε μεγάλους της τέχνης μας ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές..».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved