NDPPHOTO 

NDP Photo Agency
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο & η νέα φωτό αγκαλιά με τους γονείς της!

Η Τζένη Καζάκου φωτογραφήθηκε μαζί με τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Άμλετ» στο Ηρώδειο, στην οποία πρωταγωνίστησε.

Αν και οι γονείς της έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές, ενώ συχνά συνεργάζονται σε καλλιτεχνικά πρότζεκτ, πάντα στηρίζοντας την κόρη τους σε κάθε της βήμα.

Τζένη Καζάκου: H εγγονή της Τζένης Καρέζη αποκλειστικά στο gossip-tv.gr

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Η Τζένη Καζάκου, κόρη των ηθοποιών Κωνσταντίνου Καζάκου και Τάνιας Τρύπη, και εγγονή των θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Καζάκου και Τζένης Καρέζη, ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και έκανε καριέρα στην υποκριτική.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», είχε αναφερθεί στη σχέση της με τους γονείς της: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 ετών και το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά. Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε, ήταν πάντα εκεί. Δεν έχω κάποιο τραύμα, όπως άλλοι φίλοι μου που είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Με τους γονείς μου έχω φιλικές σχέσεις, αλλά υπάρχουν κάποια όρια γιατί έχω προσωπική ζωή και είμαι ενήλικη».

Μετά την παράσταση στο Ηρώδειο, οι γονείς της βρέθηκαν εκεί για να την υποστηρίξουν, χειροκροτώντας την ίδια και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, δείχνοντας πόσο περήφανοι είναι για την πορεία της.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Καζάκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση & με τους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο & Τάνια Τρύπη

Η σπάνια έξοδος του Νούσια, το απίθανο παλτό της Μαξίμου και οικογένεια Καζάκου

«Παράδεισος»: Η αλλαγή στο look της Χρύσας Μιχαλοπούλου και το νυφικό φόρεμα της Τζένης Καζάκου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved