Showbiz

Βαλαβάνη για Τούνη: «Κι εγώ έχω ανεβάσει σημαία μίας άλλης χώρας, μην τα ισοπεδώνουμε όλα»

 

 Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σού για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά αναφέρθηκε και στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram με την τουρκική σημαία και τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Για την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Έχει τύχει κι εγώ να πάω ταξίδι στο εξωτερικό και να ανεβάσω τη σημαία μίας άλλης χώρας. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Αυτό».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ευτυχισμένα καλοκαίρια και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλα, αλλά αυτό ήταν κάπως διαφορετικό. Ήταν πολύ κλειστός γάμος με τους ανθρώπους που θέλαμε να έχουμε κι οι δύο σε αυτήν τη στιγμή μας».

Και όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κωνσταντίνο. Δεν ενοχλούμαι, απλά θέλω κάποια στιγμή… Εγώ βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου. Όπως είπα, το σέβομαι και το αγαπώ, αλλά από τη στιγμή που πλέον έχω παντρευτεί κι έχω προχωρήσει παρακάτω κι από τη στιγμή που υπάρχουν κι από τις δύο μεριές σύντροφοι, σύζυγοι και τα λοιπά, καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός».

Διαβάστε επίσης:

Βαλαβάνη: Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο

Πρεμιέρα για τον Τσουρό - Η συγκινητική έναρξη & τα δάκρια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη... Μόργκαν!

Ξέσπασε ο Βασάλος: «Πρέπει να είμαι ανώμαλος για να θέλω να με καλέσει η Ευρυδίκη στον γάμο της»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved