Τραγωδίες στην ελληνική τηλεόραση: 7 παίκτες ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή
Showbiz

Τραγωδίες στην ελληνική τηλεόραση: 7 παίκτες ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Δύο μόλις μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, από βακτηριδιακή λοίμωξη, η ελληνική τηλεόραση θρηνεί για μια ακόμα απώλεια.

Ο Διονύσης Πρώιος, αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Το μοιραίο της υπόθεσης είναι ότι οδηγούσε την ίδια μηχανή που είχε χρησιμοποιήσει και ο μοναχογιός του, Μιχάλης, όταν είχε φύγει από τη ζωή σε ένα τροχαίο πριν από 8 χρόνια στη Μύκονο.

Πάνος Ιωαννίδης για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου: Δεν υπάρχουν λόγια. Στεναχωρηθήκαμε πολύ!

Ο Διονύσης είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να είχε φύγει εκείνος πρώτος, λέγοντας: «Το μόνο που θα άλλαζα στη ζωή μου είναι ο θάνατος του γιου μου. Θα ήθελα να είχα φύγει εγώ πρώτος». Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές του και η κοινότητα των ριάλιτι ετοιμάζεται να θρηνήσει άλλη μια απώλεια.

Η ιστορία του Διονύση δεν είναι η μόνη που έχει προκαλέσει θλίψη στον χώρο της ελληνικής ριάλιτι τηλεόρασης. Τέσσερα ακόμη πρόσωπα έχουν χάσει τη ζωή τους σε νεαρή ηλικία.

MasterChef - Ντέμη Γεωργίου: Τι εικάζεται ότι θα αποκαλυφθεί από την ιατροδικαστική έκθεση

Τάσος Μπερδέσης – Survival Secret

Ο Τάσος Μπερδέσης, νικητής του Survival Secret, εκτελέστηκε σε ενέδρα στη Βάρη το 2021. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις, προκαλώντας ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του.

mperdesis.jpg

Γιάννης Βάκρινος – Φάρμα

Ο Γιάννης Βάκρινος έγινε γνωστός από το ριάλιτι Φάρμα και χάθηκε σε τροχαίο το 2012. Μετά από 20 ημέρες νοσηλείας, υπέκυψε σε τραυματισμούς που είχαν επηρεάσει ζωτικά του όργανα.

farma.jpg

Γιώργος Νάιδας – Bar

Ο Γιώργος Νάιδας, συμμετοχή στο ριάλιτι Bar, σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νάξο το 2008. Η υπόθεση περιπλέκεται από την καταδίκη του γιατρού που τον χειρούργησε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, προκαλώντας αναταραχή.

naidas.jpg

Ερμής Καραγιάννης – GNTM

Τον Μάιο του 2024, ο Ερμής Καραγιάννης, πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 23 ετών, προκαλώντας σοκ στο κοινό και στους φίλους του.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Πρώιος:Οργισμένοι οι δικοί του άνθρωποι με τις διαρροές: Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Διονύση Πρώιο - Η ανακοίνωση

Διονύσης Πρώιος: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - Θα ταφεί δίπλα στο παιδί του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved