Κωνσταντίνα: Η Ελληνοκύπρια Τραγουδίστρια με το δύσκολο παρελθόν που μάγεψε την Eurovision!
Showbiz

Κωνσταντίνα: Η Ελληνοκύπρια Τραγουδίστρια με το δύσκολο παρελθόν που μάγεψε την Eurovision!

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, γνωστή απλά ως Κωνσταντίνα, γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 7 Οκτωβρίου 1963.

Προερχόμενη από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από την επαρχία Κερύνειας, η νεαρή Κωνσταντίνα βίωσε τον πόνο και τις προκλήσεις της ζωής κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974, όταν αιχμαλωτίστηκαν ο πατέρας και δύο από τα αδέλφια της, με τον πατέρα της να παραμένει αγνοούμενος.

Συγκινεί το βίντεο που ανέβασε η Κωνσταντίνα με τον Καρρά να μιλά για εκείνη: «Την αγαπώ πολύ...»

Ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και το 1977 ή 1978 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στην καλλιτεχνική σκηνή. Η πρώτη της εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας σήμανε την αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας. Στη διάρκεια των χρόνων, η Κωνσταντίνα συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες και συνθέτες, όπως η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, η Άννα Βίσση και η Χαρούλα Αλεξίου, αποδεικνύοντας την ταλέντο και την προσαρμοστικότητά της στη μουσική.

Το 1987 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο Τραγούδια για την Κωνσταντίνα, που περιλάμβανε συμμετοχές από τους Μάριο Τόκα και Γιάννη Πάριο. Η καλλιτεχνική της πορεία την οδήγησε να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1983, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το κομμάτι "Η αγάπη ακόμα ζει", σε συνεργασία με τον Σταύρο Σιδερά.

Η Κωνσταντίνα έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με το μοντέρνο, δημιουργώντας μοναδικές μουσικές στιγμές που αγγίζουν τις καρδιές των θαυμαστών της.

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντίνα παραδέχεται: «Παλαιοτέρα υπήρχε όντως κόντρα με την Άννα Βίσση»

Κωνσταντίνα: «Έκανα μικροεπεμβάσεις για να καλυτερεύσω την εικόνα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved