Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη για Γιάννη Φέρτη: «Εγώ δε μπορώ πια να μιλάω γι’ αυτό. Μου κάνει κακό»

Η Πετρούλα του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Μαρίνα Ψάλτη, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σειρά και το ρόλο της.

Η ίδια μίλησε και για τον χαμό του συζύγου της Γιάννη Φέρτη πριν από μερικούς μήνες τονίζοντας το πόσο την έχει βοηθήσει η δουλειά της.

«Η δουλειά μας σώζει από πάρα πολλά πράγματα. Μας σώζει από κακές σκέψεις, μοναξιά, ερημιά, απελπισία. Ευτυχώς που ήρθε αυτή η δουλειά στη ζωή μου αυτή την περίοδο» είπε η Μαρίνα Ψάλτη.

Μαρίνα Ψάλτη:Η Μαρινέλλα είναι οικογένεια!Ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δε ξέρω τι θα πάθαινα

«Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει συμβουλή, ούτε κάτι που πρέπει να γίνει και δε γίνεται. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, όταν περνούν κάτι πολύ ζόρικο, να το μοιράζονται γιατί έτσι αισθάνονται ότι το ξορκίζουν. Υπάρχει και μια άλλη μερίδα, όπως εγώ, που μπορεί να είναι λιγότεροι, που δε μπορούν πια να μιλούν γι’ αυτό.

Εγώ δε μπορώ πια να μιλάω γι’ αυτό. Μου κάνει κακό. Κι αν το μοιραστώ, θα το μοιραστώ σε έναν πολύ στενό δικό μου κύκλο γιατί, πέρα από το τι νιώθω, το να περιφέρουμε το δράμα μας σε τόσο δύσκολες εποχές με πολέμους που χάνονται άνθρωποι και παιδιά, το θεωρώ λίγο…» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα στο 10ο λεπτό…

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

«Ο ρόλος της Πετρούλας μου αρέσει γιατί έχει τρομερές αντιφάσεις. Είναι ένθεη, έχει γιο παπά, είναι μια πολύ ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της με ένα φρικτό τρόπο, αλλά μέσα στην απόγνωσή της θέλει κι εκδίκηση. Αυτό που με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, όμως, ήταν ότι εργάζεται ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής. Αυτό μου δημιούργησε μια εικόνα, μια ιστορία που μπορεί να μην έχει σχέση με την Πετρούλα. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο και μου άρεσε αυτή η αντίφαση», θα πει για το ρόλο της.

Η Πετρούλα γνωρίζει όλα τα μυστικά του γιου της και ο κοινός τους στόχος είναι «να βρεθεί ο άνθρωπος που έκανε πολύ μεγάλο κακό στην κόρη μου. Υπάρχουν σκηνές που ο πατέρας Νικόλαος παλινδρομεί, δηλαδή κάνει δυο βήματα μπροστά, τρία πίσω - για λόγους που θα τους δούμε. Εκεί, η Πετρούλα γίνεται χειριστική, απαιτεί από αυτόν πράγματα, είναι πιεστική. Θα περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να μάθει η Πετρούλα για τη σχέση του γιου της με την Χλόη, φαντάζομαι. Προς το παρόν, βλέπει ότι ο γιος της σαν να κρατιέται λίγο ως προς την ιστορία της εκδίκησης, της αποκάλυψης, στο να μάθει ποιος ευθύνεται.

Η αλήθεια είναι ότι το κύριο μέλημά μου τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής ήταν το θέατρο. Παράλληλα ζωγράφιζα κιόλας, έχω τελειώσει τη σχολή Καλών Τεχνών. Όσο ήμουν νεότερη έκανα και τηλεόραση και θέατρο. Τώρα, θέλω να κάνω ένα από τα δύο και να αφοσιώνομαι σε αυτό. Όταν ήρθε η πρόταση από τον παραγωγό μας, δεν ρώτησα πολλές λεπτομέρειες. Θέλω να έχω την πολυτέλεια της έκπληξης. Είναι εξαιρετικά φροντισμένη σειρά, καλογυρισμένη, οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι, το συνεργείο καταπληκτικό, υπάρχει ωραίο κλίμα, επικρατεί μια ηρεμία» θα πει για τη σειρά. «Ευτυχώς που ήρθε αυτή η δουλειά στη ζωή μου. Η δουλειά μάς σώζει από πολλά, κακές σκέψεις, μοναξιά, απελπισία, ερημιά», καταλήγει.

To δύσκολο Πάσχα των επωνύμων - Ο Γολγοθάς και ο προσωπικός θρήνος

Γιάννης Φέρτης: Ράκος η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη - Τα πρώτα λόγια της μετά την κηδεία του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved