Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: «Έγραψαν στη σύντροφό μου στα social «τι θες με τον παππού» & απάντησα…»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στο Buongiorno για τα παιδιά του, τη σχέση του με τη σύντροφο του Στεφανία Γκουρνέλου, αλλά και τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους.

 

Αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Προς γκρεμός», αλλά και για τα παιδιά του: «Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα και την πρώτη εβδομάδα την είδαν 16,9 εκ. συνδρομητές. Στον ρόλο του πατέρα δεν διεκδικώ Όσκαρ, γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν μακριά μου. είχα πειστεί ότι το καλύτερο για τα παιδιά είναι να είναι στην Κέρκυρα, δεν ήταν εύκολο στην αρχή».

«Όταν ερωτευτώ θέλω να είμαι συνέχεια με το ταίρι μου, έχω κάνει όμως και τις ταρζανιές μου. Δεν έχω απιστήσει, αλλά απιστία είναι και η σκέψη. Δεν νομίζω ότι τα κόκκαλά μου θα μυρίζουν μύρο», υπογράμμισε.

Για την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου είπε: «Η Στεφανία είναι κάφρος σαν εμένα. Κάποιος της έγραψε στα σόσιαλ μίντια “τι θες με τον παππού” και του απάντησα “πες τα γιατί εμένα δεν με ακούει”. Γιατί να την παντρευτώ και να της κάνω τόσο μεγάλο κακό; Την αγαπάω. Με όλες μου τις σχέσεις ήμουν παντρεμένος ψυχικά. Ένα χαρτί δεν αλλάζει αυτό που έχουμε. Αν το ήθελε, πολύ ευχαρίστως. Αν δεν έχεις στόχο να κάνεις παιδιά και οικογένεια, δεν υπάρχει λόγος. Ο γάμος απλά δυσκολεύει έναν χωρισμό όταν έρθει η ώρα του».

Διαβάστε επίσης:

Τόνυ Δημητρίου: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε "τι θέλει με τον παππού"»

Τόνυ Δημητρίου: Η εξομολόγηση για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Έκανα μεγάλο χειρουργείο και...»

Τόνυ Δημητρίου: «Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία & την ενηλικίωση»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved