Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Κακόβουλα, ποταπά, αισχρά & χυδαία τα σχόλια για την ηλικία της Μαρινέλλας
Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Κακόβουλα, ποταπά, αισχρά & χυδαία τα σχόλια για την ηλικία της Μαρινέλλας

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και μίλησε για την καριέρα, τη ζωή του, αλλά και τα σχόλια που γράφτηκαν για τη Μαρινέλλα

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει παρά να κλάψει. Όταν ξεκίνησα είχα μια εμμονική θαυμάστρια, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μου έλεγε ότι την κοιτάω μέσα από την τηλεόραση και με ρωτούσε ‘τι θα γίνει με εμάς;’. Με πήρε τηλέφωνο ένας παπάς να μου προξενέψει την κόρη του και μου έλεγε ότι έχει οικόπεδα να μου δώσει».

alexandros-antonopoulos.jpg

Και πρόσθεσε: «Αποζητώ τη συντροφιά αλλά όχι τη δέσμευση. Η συγκατοίκηση σκοτώνει τον έρωτα. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με το ότι έχω μεγαλώσει αλλά δεν μπορώ. Με φοβίζει και ο θάνατος πολύ. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παραιτηθεί».

Για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Κακόβουλα, ποταπά, αισχρά και χυδαία τα σχόλια για την ηλικία της Μαρινέλλας. Δεν υπάρχει καμία ηλικία, το κακό μπορεί να σε βρει σε όποια ηλικία. Είναι δικαίωμά της να τραγουδά. Όποιος αναπαρήγαγε το βίντεο είναι πάρα πολύ προβληματικό άτομο».

ANTONOPOULOS.jpg

Και όσον αφορά τη σάτιρα, είπε: «Δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός ο οποίος γεμίζει ένα θέατρο. Αν δε σου αρέσει, δεν πας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved