Στόκας - Πλιάτσικας για Ζαμάνη: Είναι φοβερή, καλά έκανε - Ας κλείσουν τα μάτια!
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Στόκας - Πλιάτσικας για Ζαμάνη: Είναι φοβερή, καλά έκανε - Ας κλείσουν τα μάτια!

Τους Μπάμπη Στόκα και Φίλιππο Πλιάτσικα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και μεταξύ άλλων μίλησαν για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό σε συναυλία της. 

Οι δυο τους μίλησαν για τις συναυλίες τους ως «Πυξ Λαξ», τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη, αλλά και τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και όταν τώρα ξανασυναντηθήκαμε το ’18 και είπαμε να παίξουμε, είδαμε πολλά νέα παιδιά στις συναυλίες μας και αυτό μας έδωσε πολύ κουράγιο και είπαμε να συνεχίσουμε», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Για το αν έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές συναυλίες, είπε:

«Προσέχουμε να είναι σοβαροί οι άνθρωποι που το κάνουν και να υπάρχει λόγος να γίνεται γιατί έχουμε κάνει παλιά και φιλανθρωπικά που ήταν για την τσέπη ενός. Πρέπει ο καλλιτέχνης να είναι παρών και να έχει και πολιτική άποψη και θέση και να αντιδρά».

Από την πλευρά του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε:

«Με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να μπει στο πετσί των ανθρώπων αυτών που έχασαν τους δικούς τους και τα παιδιά τους, οπότε οτιδήποτε άλλο σχολιάζεται για αυτήν την ιστορία είναι κατώτερο των περιστάσεων».

202007171039520.8822_MPAMPIS_STOKAS_FILIPOS_PLIATSIKAS_1672020.jpg

Για τη Ματούλα Ζαμάνη ο Μπάμπης Στόκας είπε:

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Μας πείραξε η Ματούλα αλλά δε μας πειράζει ο κοστουμαρισμένος σικ ο οποίος σε κλέβει; Είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης, δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά της ούτε έχει πρόβλημα να νιώσει όπως θέλει, κάποιους που τους ενοχλεί εικαστικά ας κλείσουν τα μάτια τους».

«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι εξαιρετική, είναι φοβερή καλλιτέχνης. Εγώ προσωπικά δεν την ξέρω καλά αλλά την αισθανόμαστε φίλη μας. Ό,τι και να έκανε, καλώς έκανε και το έκανε», λέει από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved