Showbiz

To νέο look του Ροϊλού, τα πλάνα από το σπίτι της Κουλουκάκου & οι κοιλιακοί της Χρυσικοπούλου

Μια ακόμη αλλαγή στην εμφάνισή του έκανε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ο ηθοποιός το προηγούμενο διάστημα για τις ανάγκες της παράστασης «Άμλετ» είχε βάψει κατάξανθα τα μαλλιά του, όμως αμέσως μετά το τέλος των παραστάσεων ο Αναστάσης Ροϊλός προχώρησε σε μια ακόμη αλλαγή καθώς επιστρέφει σιγά σιγά στο φυσικό καστανό του χρώμα.

Δες την πρόσφατη εμφάνισή του με τη νέα αλλαγή από την παρουσία του στις «Νύχτες πρεμιέρας»

Πλάνα από το σπίτι μας έδειξε πρόσφατα η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η γη της Ελιάς, μοιράστηκε με τους followers της, φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Πιο συγκεκριμένα από το φωτεινό σαλόνι της. Πόζαρε ανάμεσα στους καναπέδες της και με φόντο τη θέα από το μπαλκόνι της. Όπως θα δεις και στις σπάνιες αυτές φωτογραφίες που ανέβασε, τα χρώματα που κυριαρχούν στο σαλόνι της είναι το λευκό και το μπεζ ενώ τη βεράντα της κοσμεί ένα υπέροχο λευκό ξύλινο σαλόνι

Δες το ποστ της

Σε πρόσφατο ποστ της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ήταν και αυτή που πόζαρε με το κολάν της και crop top. Όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις η παρουσιάστρια έχει χάσει κιλά και με τη βοήθεια του γυμναστηρίου αρχίζουν και φαίνονται οι κοιλιακοί της.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:

«Εντάξει, το πιο σύνηθες που με ρωτάνε είναι "πώς έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;" και νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί σπανίζει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης να πάρει –και να χάσει– 30 κιλά. Μου πήρε καιρό να τα χάσω και τα τελευταία 10 τα έχασα την περίοδο της καραντίνας, χωρίς κόπο τελικά. Με βοήθησε η απομόνωση, ότι τέλειωσε το έξω, τα καλέσματα για επαγγελματικά γεύματα και τα φαγητά με φίλους, όπως επίσης με βοήθησε και η Μετακίνηση 6 – ακόμα και όσοι συνήθως δεν κουνιόμασταν από τον καναπέ, ε, στην καραντίνα ξεκινήσαμε να περπατάμε», έχει πει.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved