Showbiz

Ελένη Δήμου: Η επέτειος του γάμου της και η σπάνια φωτό με τον σύζυγό της

Την 35η επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν πρόσφατα η Ελένη Δήμου και ο σύζυγός της, Άκης Γκολφίδης.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία.

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου - Καλό σου ταξίδι κοριτσάκι μου

«2 / 10 / 1989
2 / 10 / 2024
Επέτειος γάμου!», έγραψε η ίδια

Δες το ποστ της

Η Ελένη Δήμου και ο Άκης Γκολφίδης, ηχολήπτης και παραγωγός έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αντώνη, που του έχουν τεράστια αδυναμία.

Κάθε φορά, έστω και σπάνια, που μιλάει η Ελένη Δήμου για την προσωπική της ζωή, μόνο ένα πρόσωπο είναι ο πρωταγωνιστής. Και είναι ο άνδρας της ο οποίος τη φωνάζει κοριτσάκι μου.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους.

Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης.
Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είχε πει η Ελένη Δήμου σε σπάνια συνέντευξή της.

Ελένη Δήμου για Μαρινέλλα: «Είναι πολύ εγωιστικό να της ζητάμε να παραμείνει αρχηγός και δυναμική»

Ελένη Δήμου: Ο θάνατος του επιστήθιου φίλου της που την ένωσε με τον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη

Ελένη Δήμου: « Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved