Ευγενία Σαμαρά: «Φοβάμαι να γίνω μητέρα. Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτή την φοβία»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Φοβάμαι να γίνω μητέρα. Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτή την φοβία»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Mega, «Έχω παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μοιράστηκε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την κωμωδία: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία και μάλιστα φέτος είπα έχω το παιχνίδι, αν δε μου κάτσει κωμωδία δε θα κάνω στην τηλεόραση κάτι. Μετά από τρία χρόνια ‘Σασμό’ κάτι πάλι σε δράμα θα ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έκανα. Είπα αν δεν έρθει κωμωδία που θέλω να το κάνω και να είναι εντελώς διαφορετικό για μένα, δε θα κάνω, θα κάνω μόνο θέατρο, που δε θα κάνω. Και τελικά φέτος ‘Έχω παιδιά’».

Γιάννης Ποιμενίδης: Η ηλικία, το love story με την Ευγενία Σαμαρά & η Μάγισσα

samara.jpg

Σχετικά με το σενάριο της σειράς, που υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε:

«Ο Λάμπρος Φισφής εκτός του ότι γράφει πάρα πολύ ωραία, έχει δύο παιδιά οπότε μιλάει τόσο to the point. Όσοι φίλοι μου έχουν παιδιά, από όλες τις ηλικίες, μου λένε κάποιος παρακολουθεί τις ζωές μας, είναι οι ατάκες που έχουμε πει. Ξεκινάμε τη Δευτέρα 14 του μηνός, θα παίξουμε εκείνη την εβδομάδα με 4 επεισόδια, θα μας δείτε θα μας χορτάσετε.

Έχει κάτι ωραίο ο Λάμπρος, βλέπεις όλη αυτή τη ζωή και όλη τη ‘λάντζα’ του να έχεις παιδιά, έχει κούραση. Πάντα καταλήγει με αυτήν την γλύκα του τι έχει τελικά σημασία και του τι σου προσφέρει τελικά το να έχεις παιδιά. Νομίζω ότι όντως ότι στο τέλος της ημέρας, παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα, μπορεί να έρθει το παιδί σου και να σου δώσει ένα φιλί. Αυτό το φιλί ή η αγκαλιά έχει κάτι που μάλλον δε συγκρίνεται».

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς, δήλωσε:

«Τέλειωσα από τον Σασμό τέλη Ιουνίου. Έκανα δύο μήνες διακοπές, είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα γίνει η σειρά, ήξερα ότι περίπου τέλος Αυγούστου ξεκινάμε γυρίσματα. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω καθόλου εικόνα αυτού που γίνεται, με την έννοια ότι είμαι πολύ μέσα σε αυτό. Είμαι άνθρωπος πολύ συγκεντρωτικός, πολύ τελειομανής και την ώρα που παίζω σκέφτομαι πάντα τώρα αυτό μπορεί να φανεί έτσι ή αλλιώς. Τώρα δεν σκέφτομαι τίποτα και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό για μένα το ότι έχω αφεθεί σε κάτι στη ζωή μου, ίσως πρώτη φορά. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά! Σαμαρά-Καρύδη και Κωνσταντινίδου δίνουν «μάχη» με το SUP

Ευγενία Σαμαρά: Κόβει την ανάσα στην παραλία με το κατακόκκινο μπικίνι της!

Ευγενία Σαμαρά: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας road trip & φορώντας τα πιο hot beach looks!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved