Instagram / dimitriskitsos7

Showbiz

Δημήτρης Κίτσος: Η ηλικία, η καριέρα στην υποκριτική, η επιστροφή στο Netflix και η... ψυχοθεραπεία!

Ο Δημήτρης Κίτσος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος, με την πρεμιέρα της σειράς Η Παραλία να τον φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός θα κάνει εμφάνιση και στη νέα αστυνομική σειρά Μαύροι Πίνακες του Star. Αν και πρόσφατα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεόρασης, ο Δημήτρης Κίτσος είχε ήδη κατακτήσει το θεατρικό σανίδι και φαίνεται πως η καριέρα του οδηγείται σε διεθνή μονοπάτια.

Η παραλία – Κάππας: «Οι ήρωες κινούνται σε πραγματικούς χρόνους και το συναίσθημα δεν εκβιάζεται»

Instagram / dimitriskitsos7

Παρότι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει γίνει αγαπημένο πρόσωπο στα social media. Στην τηλεόραση τον γνωρίσαμε από τις Άγριες Μέλισσες, ενώ η επιτυχία του συνεχίστηκε με τη συμμετοχή στη γαλλική σειρά Salade grecque. Σύντομα θα επιστρέψει στο Netflix με τη σειρά Το Κορίτσι από το Όσλο.

Instagram / dimitriskitsos7

Σε συνέντευξή του, ο Δημήτρης Κίτσος αποκάλυψε ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την πρώτη αλλαγή την είδα στα δύο χρόνια». Με τις θετικές κριτικές να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Δημήτρης Κίτσος δείχνει να έχει μόνο ανοδική πορεία μπροστά του.

Instagram / dimitriskitsos7

Διαβάστε επίσης:

Παραλία – Νέα επεισόδια: Η Έιμι υποπτεύεται ότι ο Παύλος έχει ερωμένη

H Παραλία: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων – Η Ειρήνη κρατά αιχμάλωτο τον Παπαγιαννάκη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved