Τσουρός & Δούνια κατακεραύνωσαν τον Αδαμαντίδη: «Έχει αντιλήψεις άλλων δεκαετιών στο μυαλό του»
Showbiz

Τσουρός & Δούνια κατακεραύνωσαν τον Αδαμαντίδη: «Έχει αντιλήψεις άλλων δεκαετιών στο μυαλό του»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης το Σάββατο 5/10.

Ο Κώστας Τσουρός και η Νόνη Δούνια κατακεραύνωσαν τόσο παλαιότερες του δηλώσεις όσο και την διάθεση μεταμέλειας που είχε για αυτές.

Ο Κώστας Τσουρός είπε αρχικά: «ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι προφανές ότι έχει στο μυαλό του κάποιες αντιλήψεις άλλων δεκαετιών. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί το να λέει «αν ο άντρας χτυπήσει τη γυναίκα πάει στο νόμο, ενώ αν η γυναίκα χτυπήσει, ο άντρας δεν θα την καταγγείλει» ή «αν έρθει εκτός εαυτού ένας άνθρωπος, δεν πειράζει να σηκώσει και λίγο χέρι». Πρέπει να καταλάβει και ο Θέμης Αδαμαντίδης και όλοι οι άνθρωποι που ενδεχομένως έχουν την ίδια αντίληψη ότι η βία δεν είναι αποδεκτή σε καμία της μορφή».

Αυτά είναι τα μουσικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα!

ts32.jpg

«Τουλάχιστον να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό. Δεν γίνεται οποιοδήποτε έρχεται εκτός εαυτού να λέει ότι δεν πειράζει να σηκώσω και λίγο το χέρι μου» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Η Νόνη Δούνια είπε τα εξής. «Ας μην συζητάμε τα αυτονόητα. Καταρχήν όποιος έχει δημόσιο λόγο και και εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις, προσωπικά είναι καταδικαστέο. Δεν παίζει κανένα ρόλο το «γράψε λάθος», το αν μια δήλωση του είναι πρόσφατη ή όχι επίσης, παραμένει μια δήλωση του και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή και να κριθεί για αυτήν».

«Το να λες τέτοιες απόψεις, ακραίες κατ’ εμέ σήμερα, το 2024 με όλα αυτά τα περιστατικά που βλέπουμε καθημερινά βίας ενάντια των γυναικών, είναι ανεπίτρεπτο» υπογράμμισε η Νόνη Δούνια.

Δείτε το βίντεο:

Χαμός με την ατάκα του στο Πρωινό: Για να φτάσει στο σημείο,ίσως τον έπνιγε η κατάσταση

O Θέμης βάφτισε την εγγονή του - Τραγούδησε στο γλέντι που ακολούθησε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved