H Τσιμτσιλή και η ομάδα της στην Ερμιόνη για τον γάμο συνεργάτιδας του Happy Day! Οι πρώτες εικόνες
Showbiz

H Τσιμτσιλή και η ομάδα της στην Ερμιόνη για τον γάμο συνεργάτιδας του Happy Day! Οι πρώτες εικόνες

Στην Ερμιόνη βρίσκονται από χθες αργά το απόγευμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι περισσότεροι από τους συνεργάτες της στο Happy Day καθώς μέλος της ομάδας παντρεύτηκε σήμερα (5/10)!

Ο λόγος για τον γάμο της Βιβής Μπουγιούρα, ρεπόρτερ της εκπομπής η οποία σήμερα έζησε την ομορφότερη μέρα της ζωής της με τον εκλεκτό της και η παρουσιάστρια βρέθηκε κοντά της για να μοιραστεί μαζί της την ευτυχία της.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-5102024-85345-mm.bmp.jpg

Και δεν ήταν η μόνη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του Happy Day, από την αρχισυντάκτρια Μαίρη Παλιαλέξη και τον Κώστα Φραγκολιά μέχρι την Τίνα Μεσσαροπούλου αλλά και ρεπόρτερ της εκπομπής με τους οποίους η νύφη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθημερινά λόγω δουλειάς.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-5102024-85250-mm.bmp.jpg

Όλοι ήθελαν να τη δουν νυφούλα να ενώνει τη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της και ταξίδεψαν μέχρι την Ερμιόνη όπου να και βροχερή, ήταν το τέλειο σκηνικό για έναν ρομαντικό γάμο.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-5102024-85348-mm.bmp.jpg

Μάλιστα, για τη μικρή και σύντομη αυτή απόδρασή της εκτός Αθήνας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς είχε ενημερώσει από την Παρασκευή πως πρόκειται να την κάνει, αψηφώντας τον καιρό και βέβαια τις ατέλειωτες υποχρεώσεις που έχει μία μητέρα τριών παιδιών.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την άφιξη της νύφης:

τσ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved