Showbiz

Συγκλονίζει η Λήδα Μανθοπούλου: «Τη στιγμή του αγώνα ένιωθα τον πατέρα μου στο πλευρό μου»

Η Λήδα Μανθοπούλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Αίαντα Μαθόπουλου, συγκίνησε με την εξομολόγησή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη σημαντική της επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τη βαθιά θλίψη που νιώθει από την απώλεια του πατέρα της.

Η Λήδα Μανθοπούλου, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας πριν από περίπου 1,5 χρόνο, δήλωσε: «Δεν θα υπήρχαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αν δεν είχα διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας». Παρότι η διάγνωση ήταν ένα δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή της, η ίδια επιλέγει να βλέπει το μέλλον θετικά: «Δεν θέλω να σκέφτομαι εκείνη τη μέρα. Πέρασε… τώρα υπάρχουν καλύτερες μέρες».

Λήδα Μανθοπούλου: Η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας, το τατουάζ για τον μπαμπά της & η διάκριση

Η μητέρα της, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε για τον πατέρα της Λήδας, τον Αίαντα Μαθόπουλο, και τη σχέση που διατηρούσαν, παρά τον χωρισμό τους. «Παραμείναμε κολλητοί. Ήταν κοινή μας απόφαση», αποκάλυψε.

Η Λήδα Μανθοπούλου, μιλώντας για τον πατέρα της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. «Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις. Πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου, ακόμα κι αν δεν είναι σε φυσική μορφή», είπε, εκφράζοντας το πόσο βαθιά συνδεδεμένη αισθάνεται με την παρουσία του, ακόμα και μετά την απώλειά του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λήδα Μανθοπούλου: Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου

Λήδα Μανθοπούλου: Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάρωσε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου - Το ατομικό ρεκόρ & η πρόκριση!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved