Ο Νίκος Χατζηνικολάου γίνεται σήμερα 62 ετών-Τα 45 χρόνια δημοσιογραφίας & η λατρεία στη γυναίκα του
Showbiz

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γίνεται σήμερα 62 ετών-Τα 45 χρόνια δημοσιογραφίας & η λατρεία στη γυναίκα του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές προσωπικότητες στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, με μια καριέρα που ξεπερνά τα 40 χρόνια.

Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1962, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι σήμερα 62 ετών και παραμένει ενεργός στη δημοσιογραφία, έχοντας καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπιστία και την εκτίμηση του κοινού σε όλη του την πορεία.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η σπάνια οικογενειακή φωτό με τα παιδιά του -«Η συμμορία με τα μαύρα γυαλιά»

xatzinikolaou-(2).jpg

Instagram / nikoschatzinikolaou

Ξεκινώντας την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δουλέψει σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, από εφημερίδες και ραδιόφωνο, μέχρι την τηλεόραση. Σήμερα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου συνεχίζει να ενημερώνει το κοινό με εγκυρότητα και αμεροληψία.

1694453770113-665907631-xatzinikolaou.jpg

Η επαγγελματική του πορεία είναι γεμάτη από επιτυχίες και μεγάλες συνεντεύξεις με πολιτικούς, ηγέτες και σημαντικές προσωπικότητες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το όνομά του συνδέεται με μερικές από τις πιο σημαντικές ειδησεογραφικές στιγμές των τελευταίων δεκαετιών. Έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το έργο του και τη συνεισφορά του στη δημοσιογραφία, ενώ παραμένει πρότυπο για νέους δημοσιογράφους που επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Πέρα όμως από την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι και ένας αφοσιωμένος πατέρας. Έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τα οποία είναι η μεγάλη του αδυναμία. Ο μεγαλύτερος γιος του, ο Πάνος, προέρχεται από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, ενώ με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο, την Εύα και τον Αλέξανδρο.

xatzinikolaou.jpg

Instagram / nikoschatzinikolaou

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, ο Νίκος Χατζηνικολάου φροντίζει πάντα να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και δείχνει δημόσια τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του. Σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει για το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια στη ζωή του και για τη χαρά που του προσφέρουν τα παιδιά του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές τους, ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται μαζί τους τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που συναντάει στην καριέρα του.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου» - Η ανάρτησή του για τα 19 χρόνια γάμου

Επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με μαύρο κοστούμι, μετά την κηδεία του πατέρα του

Συντετριμμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved