Showbiz

Βίσση: Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης με 600.000 κρύσταλλα στην μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της

Η μοναδική Άννα Βίσση σε έναν εμβληματικό ιστορικό χώρο παγκόσμιας αναγνώρισης και αισθητικής, έδωσε την μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της.

Το Καλλιμάρμαρο θέατρο υποδέχτηκε την μεγάλη σταρ και 70,000 σχεδόν θεατών που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Η Άννα Βίσση κατέπληξε τους χιλιάδες θαυμαστές της με μια μοναδική εμφάνιση εμπνευσμένη αποκλειστικά για την μεγάλη βραδιά, από τον Βρεττό Βρεττάκο και σε styling της Σοφίας Καρβέλα.

Αποκλειστικό-Βίσση: Τα συγκινητικά λόγια για τον Κόκοτα & η στιγμή που σείστηκε το Καλλιμάρμαρο

Η haute couture δημιουργία χρειάστηκε 2 μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης.Ενα λούκ εμπνευσμένο από τον Άγγλο rock star Roger Daltrey του συγκροτήματος Who και την ιστορική εμφάνιση του στο φεστιβάλ του Woodstock το 1972. Μια ολοκέντητη κρυστάλλινη μπέρτα με 500,000 ασημί ιριζέ κρυστάλλινα μοτίβα ,διακοσμημένα σε μεταξωτή μουσελίνα και μεταξωτά λευκά κρόσσια που έδιναν μια μοναδική αίσθηση αέρινης αίσθησης και μια μαγεία κινήσεων.

Το λούκ συμπληρώνετε από ένα country cowboy κρυστάλλινο τζιν διακοσμημένο με 100,000 κρύσταλλα, πέρλες,ασημένιες αλυσίδες και vintage καρφίτσες,έναν τζιν κορσέ bustier, ένα T-shirt corset και ένα custom γιλέκο από crystal mesh διακοσμημένο και αυτό με πλεγμένες ασημί αλυσίδες. Ένα glam seventies look με επιρροές από rock,glamour rock stars και τις μοναδικές φιγούρες των rock group του 70. Το σύνολο ολοκληρώνεται με κρυστάλλινα ασημί μποτίνια.

DRESS: Vrettos Vrettakos Styling: Sofia Karvela Shoes: Bilero x Vrettos Vrettakos Make up: Pantelis Toutounzis Hair:Spiros Pitikakis

Βίσση: Συγκίνησε 65.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο - «Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα»

Ιστορικές στιγμές για τη Βίσση - Καθήλωσε 65.000 θεατές! To gossip-tv στην sold out συναυλία της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved