Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε η δικογραφία στην ΓΑΔΑ για να ερευνηθούν και πάλι τα αίτια του θανάτου
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε η δικογραφία στην ΓΑΔΑ για να ερευνηθούν και πάλι τα αίτια του θανάτου

Στη ΓΑΔΑ επέστρεψε η δικογραφία του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα του Mega το μεσημέρι της Κυριακής 6/10. 

Αυτή τη φορά ο αρμόδιος εισαγγελέας καλείται να εξετάσει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίον η αγαπημένη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αμφισβητείται ο τρόπος θανάτου, δηλαδή αν έπεσε και χτύπησε θανάσιμα. Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα: «είχε ξαναγυρίσει η δικογραφία στη ΓΑΔΑ. Έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα που πλέον την επεξεργάζεται και προχωρά μεθοδικά η έρευνα, τόσο όσο αφορά το περιουσιακό, γιατί έχουν εξαφανιστεί πράγματα αξίας. Η περιουσία υπολογίζεται 4.000, ενώ είναι πράγματα εκατοντάδων χιλιάδων».

Ένας χρόνος χωρίς τη Μαίρη Χρονοπούλου! To ετήσιο μνημόσυνο στην Παιανία

mairi-xronopoulou.jpg

«Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι ο τραυματισμός. Δεν είναι πλήρης η ιατροδικαστική έκθεση, πρέπει να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη διαθήκη που δημοσίευσε το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει σε οικιακή βοηθό που την φρόντιζε επί σειρά ετών διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο και στο Χαμόγελο του Παιδιού άφησε το σπίτι στο Κορωπί.

Δείτε το βίντεο:

H Μαίρη Χρονοπούλου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την αυστηρή μητέρα της στη δεκαετία του ’30

Extra σπάνιο: Όταν οι μητέρες της Αλίκης, της Βίσση και της Χρονοπούλου βρέθηκαν στην ίδια εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved