Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να βοηθήσει να ξέρεις με ποιον έχω σχέση»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να βοηθήσει να ξέρεις με ποιον έχω σχέση»

H Ευγενία Σαμαρά μίλησε για την προσωπική της ζωή και το πώς αντιμετωπίζει όταν τα Μέσα ασχολούνται με αυτήν.

 

Την ενασχόληση των μέσων με την προσωπική σας ζωή πώς την αντιμετωπίζετε;

«Η μικρή μου εμπειρία μού έχει δείξει ότι όσο λιγότερη σημασία δίνω σε κάτι τέτοιο, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει αυτή η υπόθεση. Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό. Από τη μία δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να βοηθήσει εσένα που με βλέπεις στην τηλεόραση να ξέρεις με ποιον έχω σχέση και την ίδια στιγμή αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του ανθρώπου να ξέρει κάτι πιο προσωπικό για κάποιον που βλέπει στον δέκτη του.

Στην περίπτωσή μου θα γράψουν κάτι και θα τελειώσει η φάση μετά. Δεν μπορώ να πω ότι με κυνηγάνε…» είπε η ηθοποιός στο ΒΗΜΑgazino.

Photo-by-Evgenia-Samara-on-September-27-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-xamogelaei-top-kai-e3wterikoi-xwroi..jpg

Τον έρωτα τον απομυθοποιείτε μεγαλώνοντας;

Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε: «Θα έλεγα ότι παίρνω μαθήματα ζωής από τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μου. Μαθαίνω από αυτούς πράγματα, βλέπω άλλες πτυχές του εαυτού μου, εξελίσσομαι. Αυτό που έχω καταλάβει σίγουρα είναι ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, όχι με την έννοια ότι ένα ζευγάρι δεν μπορεί να μείνει αιώνια μαζί, αλλά με την έννοια ότι αυτό που αισθάνομαι σήμερα δεν θα είναι το ίδιο με αύριο.

Ούτε η μεγάλη θλίψη, ούτε η μεγάλη χαρά, ούτε ο μεγάλος ενθουσιασμός. Κάθε συναίσθημα μετουσιώνεται σε κάτι άλλο και αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το να είσαι στα “κόκκινα” ερωτευμένη στα 18 σου.

jpg.jpg

Έχω περάσει πάντως φάσεις στη ζωή μου που είχα μεγαλοποιήσει καταστάσεις αλλά είμαι αρκετά λογική ώστε να μη μένω πολύ σε αυτό. Πλέον επιδιώκω να περνάω στην στην πραγματική σύνδεση του συναισθήματος .

Πλέον αναζητώ πρώτα τη δική μου αγάπη προς τον εαυτό μου και αυτή η αγάπη και αποδοχή μού φέρνει τους ανθρώπους που θέλω στη ζωή μου σε όλες μου τις σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές. Πλέον αισθάνομαι ότι έλκω και ελκύομαι από ανθρώπους που είμαστε συνοδοιπόροι που οδηγούμαστε κάπου κοινά.»!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά! Σαμαρά-Καρύδη και Κωνσταντινίδου δίνουν «μάχη» με το SUP

Ευγενία Σαμαρά: Κόβει την ανάσα στην παραλία με το κατακόκκινο μπικίνι της!

Ευγενία Σαμαρά: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας road trip & φορώντας τα πιο hot beach looks!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved