NDP Photo Agency
Showbiz

Άννα Βίσση: Αυτό το αστρονομικό ποσό έβγαλε από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Η Άννα Βίσση γιόρτασε με πάνω από 65.000 κόσμο στο Καλλιμάρμαρο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Καλλιμάρμαρο Στάδιο - σύμβολο του αθλητισμού και του πολιτισμού και γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

Μετά τις δύο περσινές συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, που έγιναν sold out σε χρόνο - ρεκόρ 4 ωρών, φέτος η κορυφαία star ήρθε στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να «κλείσει» ένα άκρως επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι, στο οποίο ο κόσμος έδωσε το σύνθημα «Προτιμώ... Άννα Βίσση»!

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό από τον Γιώργο Λιάγκα, οι τιμές των εισιτηρίων από 20 έως και 80 ευρώ και αν υπολογίσει κανείς το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται γύρω στα 1.300.000 ευρώ.

Η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε πάνω από 300.000 ευρώ. Και επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά»!

Διαβάστε επίσης:

H Βίσση μάγεψε το κοινό, αλλά απουσίαζε ο... δημοσιογράφος της καρδιάς της– Η αποκάλυψη της Βούλγαρη

Βίσση: Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης με 600.000 κρύσταλλα στην μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της

Αποκλειστικό-Βίσση: Τα συγκινητικά λόγια για τον Κόκοτα & η στιγμή που σείστηκε το Καλλιμάρμαρο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved