Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, είναι έγκυος και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Το πρωινό συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο της Αθήνας, με τον ίδιο να μην θέλει να κάνει καμία δήλωση τόσο για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, όσο και το σύμφωνο συμβίωσης.

«Τι κάνετε; Ευχαριστώ για όλα. Παιδιά δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά», αρκέστηκε να πει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα πάντα με το Happy Day.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Happy Day και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου, Τίνας Μεσσαροπούλου το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα δεν θα μείνουν στο σπίτι του τραγουδιστή στο Κολωνάκι, αλλά στο σπίτι της Αλεξάνδρας στο Ψυχικό.

Ο γιος του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου και μάλιστα έχουν βρει όπως λένε οι φήμες και το όνομα που θα πάρει που είναι το όνομα του μπαμπά του τραγουδιστή, Βασίλης.

Δείτε την αντίδρασή του on camera

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Νίκα: Καρέ καρέ η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Η στιγμή που ο Αργυρός ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved