Παπαχαραλάμπους: «Βρίσκομαι στη δική μου εφηβεία. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Βρίσκομαι στη δική μου εφηβεία. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, και μίλησε για την εμμηνόπαυση των γυναικών.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα με αφορμή τη νέα σειρά στην ΕΡΤ1, «Το δίχτυ»: «Πρώτα από όλα πρέπει να αντιληφθώ τη δυσκολία. Πολλές φορές κάτι μας τρώει αλλά δεν ξέρουμε τι είναι ακριβώς. Με βοηθάει να καταλάβω τι είναι αυτό. Μόλις το εντοπίσω, δίνω 1-2 μέρες στον εαυτό μου να με απασχολήσει και μέχρι εκεί. Μιλάω για καθημερινά όχι ασθένειες κτλ. Μετά οφείλω να το έχω τελειώσει.

papaxaralampous.jpg

NDPPHOTO

Με φοβίζουν πολλά πράγματα σε σχέση με τα παιδιά μου. Φοβάμαι τα πάντα, ότι μπορεί να είναι θύματα, μήπως είναι στην πλευρά του θύτη. Αυτό το φοβάμαι περισσότερο. Στην εφηβεία αυτός ο άνθρωπος που ήξερες αλλάζει πολύ και εσύ βρίσκεσαι αμυνόμενος. Δεν τον αναγνωρίζεις πάντα, μεταμορφώνεται. Και τρομάζω, χωρίς να έχω δείγματα όμως! Στην πλευρά των θυτών επιβάλλεται βοήθεια. Και θεωρείς ότι κάτι έχεις κάνει εσύ λάθος».

papaxaralampous.jpg
6301540

Και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στη δική μου εφηβεία. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών. Είναι φυσιολογικά! Έχεις κάποια πάνω κάτω που είναι λίγο περίεργα. Είναι απελευθερωτική αυτή η φάση της γυναίκας. Ό,τι είναι φυσιολογικό είναι ωραία. Ήρθε, θα περάσει. Οφείλουμε να μιλάμε για αυτό γιατί είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Κάποιες φορές με ενοχλεί η φθορά και κάποιες μου αρέσει. Η φθορά η σωματική με ενοχλεί».

Διαβάστε επίσης:

Παπαχαραλάμπους: «Θα είμαι γριούλα, θα κλείσω τα μάτια μου & θα είμαι ακόμα η Ερατώ»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου φαίνεται περίεργο που ακόμα με φωνάζουν Ερατώ. Θα είμαι γριούλα...»

Οι έξι πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν σε νέες σειρές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved