Showbiz

Πάρις Χίλτον: Η εξομολόγηση για τη διάγνωσή της με ΔΕΠΥ: « Είναι το μυστικό μου όπλο»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Πάρις Χίλτον.

Η 43χρονη σταρ μιλώντας στη Teen Vogue αποκάλυψε πως διαχειρίστηκε το γεγονός ότι διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ και πώς τελικά τη βοήθησε στη ζωή της.

Η Πάρις Χίλτον επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 18 χρόνια

«Μεγαλώνοντας, πάντα μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ ενεργητική, πολύ αφηρημένη, πολύ ομιλητική – απλά πάρα πολύ τα πάντα»

«Μακάρι κάποιος να είχε ρωτήσει: ‘Τι πραγματικά της συμβαίνει;’. Αντ’ αυτού, πέρασα χρόνια νιώθοντας παρεξηγημένη, τιμωρούμενη για τον τρόπο που λειτουργούσε ο εγκέφαλός μου. Μόνο πολύ αργότερα στη ζωή μου ανακάλυψα τι πραγματικά συνέβαινε»

«Στην αρχή, η διάγνωση έμοιαζε με ταμπέλα – κάτι που με εγκλώβιζε, καθορίζοντάς με από αυτά που δεν μπορούσα να κάνω, από αυτά που με έκαναν διαφορετική», έγραψε. «Είναι κάτι που συνήθιζα να κρύβω, ανησυχώντας για το πώς θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό. Θα πίστευαν οι άνθρωποι ότι ήμουν πολύ διασκορπισμένη, πολύ μη συγκεντρωμένη ή ανίκανη για επιτυχία; Αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά αποκαλύπτει κάτι όμορφο: δημιουργικότητα, πάθος, ανθεκτικότητα και ένα μυαλό που σκέφτεται με τολμηρούς, απροσδόκητους τρόπους».

Για το αν δημιουργεί πρόβλημα σε μια μητέρα, λέει πως: «είναι μια υπερδύναμη». «Είναι το μυστικό μου όπλο σε έναν κόσμο που συχνά μας λέει να το παίζουμε εκ του ασφαλούς».

«Ο εγκέφαλός μου δεν ακολουθεί μια ευθεία γραμμή – κάνει ζιγκ ζαγκ και εξερευνά αχαρτογράφητα εδάφη, επιτρέποντάς μου να σπάω τα όρια και να μένω μπροστά από την καμπύλη. Η ΔΕΠΥ είναι ο λόγος που μπόρεσα να προβλέψω τις τάσεις, μου έδωσε τη δημιουργικότητα να χτίσω μια αυτοκρατορία, την ορμή να συνεχίσω να ξεπερνώ τα όρια και την ενσυναίσθηση να συνδεθώ με τους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο επίπεδο».

Πάρις Χίλτον: Μatchy-matchy με τον γιο της και τον σύζυγό της! Οι πιτζάμες και οι οικογενειακές φωτό

Πάρις Χίλτον: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, Λόντον

Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved