Χρονοπούλου: «Έχω την τέφρα της στο σπίτι μου, δεν τη θέλω εδώ»-Λύθηκε το «μυστήριο» 1 χρόνο μετά –
Showbiz

Χρονοπούλου: «Έχω την τέφρα της στο σπίτι μου, δεν τη θέλω εδώ»-Λύθηκε το «μυστήριο» 1 χρόνο μετά –

Ήταν 6 Οκτωβρίου του 2024 όταν έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της. 

Από τον χαμό της μέχρι και σήμερα υπάρχει ένα μυστήριο με την τέφρα της ενώ σήμερα 9/10 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μερικές σημαντικές πληροφορίες.

Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την τέφρα στο σπίτι του και δεν ξέρει πλέον τι να την κάνει, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 9/10 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε η δικογραφία στην ΓΑΔΑ για να ερευνηθούν και πάλι τα αίτια του θανάτου

xronopoulou-(8).webp

Ο ίδιος είπε: «Έχω την τέφρα, την πήρα νόμιμα από τη Ριτσώνα, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν τη θέλω εδώ, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου. Πρέπει αυτό το πράγμα να τελειώσει. Έχω ζητήσει να συναντηθώ με το Χαμόγελο του Παιδιού, να δούμε αν θα γίνει αυτό που είπαν στη Μαίρη τότε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Της έλεγαν τότε της Μαίρης ότι θα γίνει ένα μουσείο κλπ. Η Μαίρη πάντα έλεγε ότι θέλει η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο, αυτή ήταν η επιθυμία της. Έχω ζητήσει συνάντηση με το Χαμόγελο, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Βλέπω μια αδιαφορία, το κτήμα έχει εγκαταλειφθεί, η μάντρα έχει πέσει».

Δείτε το βίντεο:

H Μαίρη Χρονοπούλου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την αυστηρή μητέρα της στη δεκαετία του ’30

Extra σπάνιο: Όταν οι μητέρες της Αλίκης, της Βίσση και της Χρονοπούλου βρέθηκαν στην ίδια εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved