Αρζόγλου: «Σταθμοί στην καριέρα μου ήταν οι συνεργασίες με τη Λαμπέτη, την Παξινού, τον Χορν...»
Showbiz

Αρζόγλου: «Σταθμοί στην καριέρα μου ήταν οι συνεργασίες με τη Λαμπέτη, την Παξινού, τον Χορν...»

Ο Κώστας Αρζόγλου ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς καθώς ετοιμάζει πολλά διαφορετικά πράγματα στο θέατρο με πρώτο και καλύτερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση «Ήρωες», μιλάει για τους σταθμούς της μεγάλης καριέρας του. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει επίσης για τα όνειρα που πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς ενώ αναφέρεται και στη σχέση του με την τηλεόραση...

Δάνης Κατρανίδης: O Κώστας Αρζόγλου μίλησε συγκινημένος στο gossip-tv.gr-Η τελευταία τους συνάντηση

skouroliakos-arzoglou.jpg

Πόσο σημαντικό είναι ένας άνθρωπος να μην πάψει να ονειρεύεται;

Πάρα πολύ σημαντικό. Πιστεύω χίλια τα εκατό ότι έχουμε πέντε αισθήσεις, πέντε εργαλεία και έχουμε συμφωνήσει οι άνθρωποι και οι κοινωνίες ότι είναι υπαρκτό αυτό που πιάνουν οι πέντε αισθήσεις μας. Ποιος μας λέει ότι δεν υπάρχει ένα έκτο ή έβδομο εργαλείο; Τα υπόλοιπα είναι αυτά που λέει ο κόσμος φαντασία και ξεμπερδεύει. Τη φαντασία την αγαπώ πολύ, ρέπω σε αυτήν, ρέπουν οι «Ήρωες» (σ.σ. η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί) προς αυτήν. Και τελικά η καταφυγή τους είναι μόνο η φαντασία.

ARZOGLOU.jpg

Ποια συνεργασία σας θεωρείτε σταθμό στην καριέρα σας;

Με την 'Ελλη Λαμπέτη, την Κατίνα Παξινού, τον Δημήτρη Χορν, που ήταν δάσκαλός μου και στη συνέχεια φίλος μου, και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σας λείπει η τηλεόραση;

Ναι, θέλω να παίξω. Είναι ένα άλλο είδος. Ο άνθρωπος είναι στο σπίτι του, στον καναπέ του, στον χώρο του. Στο θέατρο δεν είναι έτσι, είναι εδώ και τώρα, και αυτή είναι μια τεράστια διαφορά στην υποκριτική. Μην πιστεύουμε ότι η υποκριτική σε οποιαδήποτε οθόνη έχει σχέση με το θέατρο. Ανήκει στην οικογένεια, αλλά είναι μακρινά ξαδελφάκια.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved