Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για το γάμο της και για τη σχέση με τον σύντροφό της

Στη σχέση με τον σύντροφό της, τα σχέδια γάμου αλλά και στη καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη, αναφέρθηκε μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Όταν θα έρθει η ώρα του γάμου μου, θα ανεβάσω φωτογραφία. Έχω πει ότι για μένα, ο γάμος είναι ένα πολύ ιερό μυστήριο και προτιμώ να το κρατήσω για εμένα και τον άντρα μου. Έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου. Αποκλείεται να υπάρχει καλύτερη. Είναι τόσο καλή, τέτοια ευγένεια…

Αλεξανδράκη: «Τραγικό! Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά προβλήματα, ασχολούμαστε με την Τούνη»

Τη νιώθω και με έχει αγκαλιάσει σαν μάνα. Έναν άντρα δεν το κρατάς με το σώμα, τον κρατάς με την καρδιά σου και το μυαλό σου. Αυτό που με έκανε να πω το “ναι” σε εκείνον είναι ο τρόπος που με διεκδίκησε. Το πείσμα, το μυαλό του, είναι πανέξυπνος. Τον θαυμάζω πάρα μα πάρα πολύ. Είναι καλός άνθρωπος, κοιτάζει να συνεισφέρει όπου μπορεί, κάτι που έχω κι εγώ», είπε και συνέχισε: «Ο κόσμος δε καταλαβαίνει ένα πράγμα, η Ιωάννα Τούνη παίρνει τις πέτρες που τις πετάνε και χτίζει, δε θα ασχοληθεί να τις πετάξει πίσω. Είναι πολύ έξυπνη. Επίσης, δε ξέρετε πολλά πράγματα για εκείνη, βοηθάει πολύ κόσμο».

«Η περίοδος του διαζυγίου των γονιών μου ήταν δύσκολη γιατί χωριστήκαμε με τον αδελφό μου. Ο ένας πήγε με τη μαμά και ο άλλος με τον μπαμπά. Ήμασταν από μικρά μαζί, παίζαμε, πηγαίναμε μαζί σχολείο. Έχουμε διαφορά 2,5 χρόνων. Με έχει στιγματίσει η στιγμή που πήγαμε μαζί στο δικαστήριο ανηλίκων και μας ρώτησαν αν έχουμε πρόβλημα να χωριστούμε, κι εγώ πολύ γρήγορα απάντησα “όχι” ενώ εκείνος απάντησε ότι έχει πρόβλημα.

Θυμάμαι τα μάτια του. Αυτό με πείραξε από όλα πιο πολύ. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου. Το πάλεψα πάρα πολύ, έχω πικραθεί πάρα πολύ. Εγώ ξέρω πόσο δύσκολα έχω περάσει με αυτό το κομμάτι, αλλά πλέον νιώθω καλά», είπε για το χωρισμό των γονιών της.

Αλεξανδράκη: Οι γονείς του άντρα μου αναπληρώνουν μια οικογένεια που δυστυχώς δεν την είχα

Αλεξανδράκη: Ξεσπά για τις αντιδράσεις στην Τούνη μετά την ανάρτηση με την τουρκική σημαία

Η Αλεξανδράκη παραδέχεται:Αισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου, ανέβηκα στη ζυγαριά & έπαθα εγκεφαλικό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved