Κορινθίου για Αϊβάζη: «Είναι παλικάρι, αρσενικό, ντόμπρος. Ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα»
Showbiz

Κορινθίου για Αϊβάζη: «Είναι παλικάρι, αρσενικό, ντόμπρος. Ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα»

The 2Night Show: Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για διάφορα. 

Μεταξύ άλλων και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

«Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα αλλά αν δοθώ θα δοθώ για πάντα! Τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω ακόμα. Κουφάθηκαν όλοι με τον χωρισμό. Δεν μπορεί να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία, δεν έχουν βρεθεί λύσεις, να κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο.

Θέλει απόλυτη ηρεμία, σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε δεν αξίζει η σχέση μας κι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε “βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά”.‘», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου: Είναι έτοιμη να ερωτευτεί μετά τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη;

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση και στιγμή. Για να έρχεται στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή. Είτε σε ηλικία 5 χρονών το παιδί είτε 15 είναι πως εσύ θα το βιώσεις πρώτα και πως θα το δώσεις στο παιδί σου. Η σωστή στιγμή είναι η στιγμή που το έχεις πάρει υποσυνείδητα απόφαση.

Ένας άντρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να είναι πιο δυνατός από εμένα, ανεξάρτητος, να μην έχει ανασφάλειες. Καλή μου τύχη! Μεγαλώνουμε και έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις από τον απέναντί μας. Ο Γιάννης είναι μια φιγούρα για εμένα που είναι παλικάρι, είναι αρσενικό. Είναι ντόμπρος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άντρας που ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα. Έχω μέτρο σύγκρισης! Ξέραμε ακριβώς, βήμα βήμα και πώς θα γίνει. Το καλό είναι ότι ο χωρισμός διέρρευσε τον 15Αυγουστο! Είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε μαζί πριν από τον χωρισμό μας. Ο τίτλος “ο τελευταίος χορός” πόσο καρμικός; Είναι αληθινή ιστορία, προσωπική της Τάνιας και βλέπουμε ένα ζευγάρι πως εξελίσσεται μια σχέση που είναι στα πρόθυρα χωρισμού».


Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Ο Τελευταίος Χορός στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Μαρία Κορινθίου: Με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους...

Αϊβάζης: Ο χωρισμός από την Κορινθίου, τα δημοσιεύματα & το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved