Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κάρμα θα χτυπάει την πόρτα σας, αν δεν ζητήσετε συγνώμη για τις αδικίες

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok σχετικά με τις κακές συμπεριφορές και το κάρμα που διορθώνεται μόνο αν ζητηθεί συγχώρεση.

Η γνωστή influencer ανέφερε: «Nα πω κάτι τώρα που οδηγάω και σκέφτομαι και μου έχει έρθει στο μυαλό; Ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολλές αδικίες στη ζωή του, πραγματικές αδικίες θεωρώ δηλαδή: "Γιατί να συμβεί αυτό σε εμένα" ας πούμε, συμβαίνει γιατί το κάρμα έχει γυρίσει και έχει φερθεί αυτός άδικα σε κάποια άτομα. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη για τις αδικίες που έχει προκαλέσει σε κάποια άτομα, δεν θα περάσουν, θα χτυπάει η αδικία την πόρτα συνέχεια στο άτομο αυτό. Και το λέω για τον κόσμο που με ακούει ότι αν έχετε κάνει αδικία στο παρελθόν ζητήστε συγγνώμη»

Και τόνισε: «Οπότε θέλω να πω ότι αλήθεια δεν κοστίζει τίποτα να ζητήσετε συγγνώμη. Αντιθέτως θα σας φτιάξει τη ζωή, το κάρμα θα σας αφήσει ήσυχους, οπότε ζητήστε συγγνώμη για αυτά που έχετε κάνει και σκεφτείτε: "έχω φερθεί άδικα σε κάποια άτομα". Ζητήστε συγγνώμη γιατί θα απαλύνει και τη δική σας ζωή αλλά και του άλλου ανθρώπου».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είχα να πω, γιατί σήμερα κάνουμε πράγματα που πραγματικά πονάνε και είναι κρίμα, γιατί μετά σας χτυπάει την πόρτα και έχετε πάρα πολλές αδικίες και "λέτε γιατί το ζω εγώ αυτό;" και κλαίτε. Ζητήστε συγγνώμη στα άτομα που έχετε φερθεί άδικα και τους έχετε καταστρέψει τη ζωή και τους έχετε φερθεί πολύ άσχημα και τους έχετε δημιουργήσει τραύματα. Το bullying αυτό είναι. Ζητήστε συγγνώμη, ο Θεός συγχωρεί. Αυτό κάνει ο Θεός, αυτό μας έχει μάθει να κάνουμε... Ζητήστε συγγνώμη και θα σας απαλύνει τη ζωή»

Η Βρισηίδα δημοσίευσε το σχετικό βίντεο με τη λεζάντα: «Το κάρμα θα χτυπάει την πόρτα σας συνέχεια αν δεν ζητήσετε συγνώμη για τις αδικίες που έχετε προκαλέσει σε άτομα που δεν το άξιζαν!».

https://www.tiktok.com/@vrisiida_andrio/video/7423377467794001174

Διαβάστε επίσης:

Ανδριώτου: Η αντίδρασή της για την Τούνη- Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer!

Η ultra σέξι εμφάνιση της Στικούδη, η Βρισηίδα στην αγκαλιά του Μαρτίκα & ο ερωτευμένος Σοϊλέδης!

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κομπλεξικές που κάθονται κράζουν και λένε ψέματα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved