Showbiz

Evgenia για τον τυφώνα, Milton στην Φλόριντα – «O Θεός να βοηθήσει... Προσευχηθείτε για εμάς»

Στην Φλόριντα, με όλη του τη μανία, με ανέμους που φτάνουν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, ανεμοστρόβιλους και καταρρακτώδεις βροχές, έφτασε ο τυφώνας «Milton».

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Evgenia περιέγραψε στην εκπομπή Happy Day: «Περιμένουμε κάτι πολύ τρομακτικό. Αυτή τη στιγμή είναι όλα ήρεμα, όπως μπορείτε να δείτε, βρέχει. Μας περιμένει κάτι, το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να μην πονέσει κανένας. Προσευχηθείτε για εμάς».

Και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην Φλόριντα και παρακολουθώ την πορεία του τυφώνα Μίλτον, κατηγορίας 4. Ο Θεός να με βοηθήσει. Δόθηκε εντολή από την αστυνομία να φύγουμε από τα σπίτια μας. Είμαστε χωρισμένοι σε ζώνες, εγώ βρίσκομαι στη ζώνη Β. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε βενζίνη και είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε για κάπου, έχει κίνηση και μπορεί να μείνουμε στους δρόμους. Είναι πιο ασφαλές να μείνω σπίτι. Ελπίζω με τον αέρα να μη φύγει η σκεπή από το σπίτι. Ξέρω που πρέπει να κρυφτώ. Πρέπει να μπαίνουμε σε δωμάτια, χωρίς παράθυρα ή κάτω από έπιπλα για να προστατευτούμε. Είμαι με την 16χρονη κόρη μου, ο γιος μου μένει σε άλλη περιοχή. Υπάρχει φόβος αλλά πάντα είναι απρόβλεπτο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved