Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Αναβολή για τον Απρίλιο πήρε η δίκη με τη θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την παρενόχληση που δέχτηκε από 47χρονη θαυμάστριά του.

Ο τραγουδιστής έκανε μήνυση εις βάρος της 47χρονης γυναίκας για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρεται να πήγαινε έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή, από το 2019, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα.

Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Απρίλιο σύμφωνα με το Buongiorno.

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», ανέφερε η 47χρονη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα έχει ζητήσει βοήθεια, ενώ υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πλέον δεν είναι επικίνδυνη.

«Υπήρχε μία κατάσταση που την εμπόδισε να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαρακτήρα της πράξης της. Όταν μία συγκεκριμένη ημέρα της κατέστη σαφές ότι ενοχλεί πήγε αναζήτησε βοήθεια, η οποία δεν ήταν μία συνεδρία, κι έγινε πρώτη φορά γνωστή μία κατάσταση που αφορά την ψυχική της υγεία», είπε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος συμπλήρωσε πως η 47χρονη δεν είχε εμμονή με άλλους τραγουδιστές.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμα της 47χρονης stalker

Θαυμάστρια Γιάννη Πλούταρχου: «Ήθελα συναισθηματική σύνδεση μαζί του, απλά παρασύρθηκα»

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μήνυση εις βάρος της εμμονικής θαυμάστριας

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved