Πέγκυ Ζήνα:Της χρωστάω της Μαρινέλλας! Της χρωστάω που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα:Της χρωστάω της Μαρινέλλας! Της χρωστάω που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!

Αποκλειστικά στην κάμερα του «Buongiorno» μίλησε η Πέγκυ Ζήνα ενόψει της έναρξης των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο και αναφέρθηκε στην κόρη της που έχει μπει στην εφηβεία, την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της, τη δίκη με stalker που έχει ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά και τη Μαρινέλλα

«Τώρα είναι στην εφηβεία κι έχουμε τις γκρίνιες μας. Είμαι φίλη της, αλλά με κάποια όρια. Δεν ακούει τραγούδια μου, ακούει αυτά που με εμένα με εκνευρίζουν, την τραπ μουσική. Ακούει και κορίτσια καταπληκτικά, τη Φουρέιρα, την Παπαρίζου, τη Ζόζεφιν, τη LILA» είπε για την κόρη της.

Για τον Γιάννη Πλούταρχο ανέφερε: «Για να έφτασε στα δικαστήρια, πρέπει να ήρθε εκτός εαυτού. Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις, όχι σε αυτό το σημείο».

Photo-shared-by-Peggy-Zina-on-December-15-2021-tagging-@vangelistsaousopoulosofficial-@lilamari1-@eirinikotsaki-@heaven_music_official-and-@stefanos.vasilakis.-Den-yparxei-dia8esimh-perigrafh-gia-th-fwtograf.jpg

Για τη Μαρινέλλα τόνισε: «Ήταν σοκαριστικό για όλους μας αυτό που συνέβη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει καλά. Της χρωστάω της Μαρινέλλας! Ασχολήθηκε πολύ μαζί μου, της χρωστάω που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από μία σοβαρή εγχείρηση…».

Για τη Ματούλα Ζαμάνη, δήλωσε: «Ασχολήθηκαν όλοι παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά είναι λόγω των social media. Ήταν μια κίνηση έκφρασης προς το κοινό της».

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα Λύρα: Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα έχει γενέθλια! «Πότε έγινες 13 από 3, αλήθεια δεν το κατάλαβα…»

Πέγκυ Ζήνα: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πολυαναμενόμενη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved