Showbiz

Μποφίλιου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια - Τα βράδια κοιμάμαι ωραία, νιώθω περήφανη

H Νατάσσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη στο Buongiorno και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί μέσω social media, τα τραγούδια της αλλά και τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη που τρέφει το κοινό προς τη μουσική της, τονίζοντας πως οι άνθρωποι που έρχονται στις συναυλίες της, εμπιστεύονται με έναν τρόπο τη ψυχή τους.

«Είναι μία ευθύνη. Είναι κάτι που απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Ο κόσμος αγάπησε το ρεπερτόριό μας, ταυτίστηκε με τις αγωνίες και τις ανησυχίες μας. Έχουμε φτιάξει στις συναυλίες μας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, για τους μεγαλύτερους ανθρώπους, για εμάς τους ίδιους. Το να βγαίνεις στην σκηνή και να βλέπεις ανθρώπους της φυλής σου, είναι μία πολύ απαραίτητη συνθήκη ασφαλείας για να δημιουργήσεις και να επικοινωνήσεις» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Τα τραγούδια μας θέλουν να γεμίζουν τον άνθρωπο που τα ακούει. Αν διηγούμαστε μία πικρή ιστορία, να παίρνει δύναμη, να λέει ‘θα στηλωθώ στα πόδια μου και θα προχωρήσω παρακάτω’».

Στη συνέχεια η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στα σχόλια και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί: «Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Ξέρω πως πίσω από το πρόσωπο είναι η επίθεση στην άποψη. Επειδή είμαι σίγουρη με τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές, δεν το βιώνω προσωπικά».

Και σημείωσε: «Είναι μία αντίληψη ότι θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους όπως εμάς μας κάνουν. Αυτό είναι κάτι που έχουμε αγωνιστεί πολύ για να το βγάλουμε από πάνω μας, να ξεπεράσουμε παλιές και μπανάλ σκέψεις».

Η τραγουδίστρια τόνισε: «Σημασία έχει πως κοιμάσαι το βράδυ, πως νιώθεις για τον εαυτό σου εσύ και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει γύρω σου. Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία, νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη που έχω φτιάξει μία ζωή που με εμπεριέχει ακέραιη και σε μία ολότητα. Προσέχω τη διατύπωση όσων λέω, ότι αυτό που έχει πει ακούγεται όπως θέλω να ακουστεί».

»Το sold out σε παγιδεύει. Σκέφτεσαι ότι έχεις ζήσει μια σημαντική στιγμή μόνο όταν αυτό είναι full. Μπορείς να ζήσεις μία υπέροχη συναυλία και να μην είναι sold out. Έχω περισσότερο ανασφάλεια για την ευθύνη των ανθρώπων που μας έχουν εμπιστευτεί και δουλεύουν μαζί μας. Αυτή είναι η ανασφάλεια που προκύπτει από τις παραγωγές» υπογράμμισε.


«Είχα μάθει μέσα από την οικογένειά μου να λειτουργώ σε ομάδες. Είχα μάθει να κάνω παραχωρήσεις, να είμαι αλληλέγγυα, να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως σύνολο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει» πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι επιβράβευσης, αλλά και παρατήρησης. Είναι σημαντικό για εμάς, γιατί ότι κι αν σκεφτόμασταν να κάναμε, οι γονείς μας έλεγαν ‘πάμε’. Ο σύντροφός μου είναι ήρεμη δύναμη, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Θα έλεγε να πάμε, αλλά… να δούμε που θα πάμε. Η οικογένειά μου θα έλεγε απλά ‘πάμε’».

«Όταν μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο διστακτικοί. Δεν θέλω να διστάζω. Θέλω να κρατήσω αυτή την ελαφρότητα και το ‘πάμε’».

Τέλος, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για το αφιέρωμα του Μελωδία 99,2 στον σπουδαίο συνθέτη Μίλη Θεοδωράκη, στις 14/10 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

«Μέσα από τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη γινόμαστε όλοι όσοι δουλεύουμε το αφιέρωμα καλύτεροι άνθρωποι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από τα να δημιουργείς και μέσα από αυτό να συγκινείσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αυτή είναι η κληρονομιά του Μίκη Θεοδωράκη, κι είναι πάνω από το τεράστιο και οικουμενικό έργο του, αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Παίρνουμε κάτι από το δέος και την ιερότητα που έχει αυτό ως πράξη. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να το μεταφέρουμε», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά: Οι ανιψιές της στο πλατό του Buongiorno & η ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους συνεργάτες της

Νατάσσα Μποφίλιου: «Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω κινδυνεύσει»

Ζουγανέλη: Η απάντηση για το πανάκριβο φόρεμα της Μποφίλιου-«Η ιδεολογία δεν φαίνεται στα φουστάνια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved