Showbiz

Από τον Γιάννη Πλούταρχο μέχρι τη Σάντρα Μπούλοκ-Οι σοκαριστικές ιστορίες των celebs με... stalkers!

Οι διασημότητες συχνά αντιμετωπίζουν εμμονικούς θαυμαστές που ξεπερνούν τα όρια, δημιουργώντας προβλήματα ασφαλείας και ψυχολογικής πίεσης. Η πρόσφατη υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με τη μήνυση κατά μιας εμμονικής θαυμάστριας αναδεικνύει το σκοτεινό αυτό κεφάλαιο της ζωής των διάσημων. Ας δούμε μερικές από τις πιο σοκαριστικές περιπτώσεις stalking, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας που τον παρενοχλούσε για τρία χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η γυναίκα αυτή εμφανιζόταν συνεχώς στο σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε το κουδούνι και άφηνε προσωπικά της αντικείμενα, όπως γράμματα και γλυκά.

Θαυμάστρια Γιάννη Πλούταρχου: «Ήθελα συναισθηματική σύνδεση μαζί του, απλά παρασύρθηκα»

Η συμπεριφορά της άρχισε να γίνεται πιο επιθετική όταν παρέμενε ώρες έξω από το σπίτι του και προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη σύζυγό του. Παρά τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας, η γυναίκα δεν σταμάτησε και τελικά η οικογένεια προχώρησε σε μήνυση.

Βάσω Γουλιελμάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Alpha για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με περίεργες εκδηλώσεις θαυμασμού στα social media. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχτηκε γυμνές φωτογραφίες και προτάσεις γάμου μέσω μηνυμάτων. Επιπλέον, ένας άνδρας την περίμενε έξω από το σπίτι της και παρακολουθούσε τις κινήσεις της, τόσο εκεί όσο και στο θέατρο. Αυτές οι καταστάσεις, όπως αναφέρει, την έχουν κάνει πιο επιφυλακτική στις κοινωνικές της αλληλεπιδράσεις.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με stalker στην εκπομπή Breakfast@Star. Μια γυναίκα την παρακολουθούσε στενά, επισκεπτόμενη συνεχώς το μαγαζί όπου τραγουδούσε, ενώ αργότερα άρχισε να εμφανίζεται κοντά στο σπίτι της. Αν και η Χατζίδου συζήτησε μαζί της και προσπάθησε να της εξηγήσει ότι η συμπεριφορά της προκαλούσε ανησυχία, η κατάσταση δεν έληξε εκεί. Λίγο καιρό μετά, η παρουσιάστρια άρχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια από ανώνυμο λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που την έκανε να φοβάται για την ασφάλειά της.

Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη μοιράστηκε τη δική της τρομακτική εμπειρία με έναν stalker που την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια. Ο άνδρας έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και να προσπαθήσει να εισβάλει στο διαμέρισμά της. Η Κορακάκη αποκάλυψε ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες, αϋπνίες και έντονο άγχος, προσθέτοντας πως αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν βαθιά την ψυχολογική υγεία.

Ρέμπελ Γουίλσον

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον παρενοχλείται για χρόνια από έναν 39χρονο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει μαζί της κι έναν γιο 20 ετών. Ο άνδρας εμφανιζόταν συνεχώς έξω από το σπίτι της, φέρνοντας γράμματα και δώρα για τον υποτιθέμενο γιο τους. Η Γουίλσον αρνείται ότι τον έχει γνωρίσει ποτέ, και ο δικαστής εξέδωσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του για να σταματήσει η παρενόχληση.

Instagram / rebelwilson

Λάνα Ντελ Ρέι

Η Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά όταν μια εμμονική θαυμάστρια εμφανίστηκε τρεις φορές στο σπίτι της σε διάστημα ενός μήνα. Η stalker πίστευε ότι επικοινωνούσε με την τραγουδίστρια μέσω των τραγουδιών της και μέσω ονείρων. Σε μία από τις απόπειρές της να συναντήσει τη Λάνα, πηδώντας τον φράχτη του σπιτιού της, βρέθηκε να έχει μαζί της δύο μαχαίρια. Παρά τις αρχικές συστάσεις, η γυναίκα επέστρεψε ξανά, με αποτέλεσμα η Ντελ Ρέι να καταφύγει στη δικαιοσύνη για την προστασία της.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν αντιμετώπισε έναν ιδιαίτερα τρομακτικό stalker, ο οποίος της έστειλε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα κουτί με αντισυλληπτικά χάπια. Παρά τα περιοριστικά μέτρα που εκδόθηκαν, ο άνδρας παραβίασε την απόφαση και προσπάθησε να μπει στο σπίτι της Καρντάσιαν, δηλώνοντας ότι είχε έρθει για να την πάρει για δείπνο. Ο stalker συνελήφθη τελικά και του επιβλήθηκε εγγύηση 150.000 δολαρίων.

Αριάνα Γκράντε

Η Αριάνα Γκράντε αντιμετώπισε έναν άνδρα που την παρενοχλούσε για επτά μήνες. Η κατάσταση έφτασε σε ακραίο σημείο όταν ο stalker εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της κρατώντας ένα μεγάλο κυνηγετικό μαχαίρι και απείλησε να τη σκοτώσει. Παρά τη φυγή του μετά την κλήση της αστυνομίας, συνελήφθη σύντομα και κατηγορήθηκε για κακουργηματικές πράξεις.

Instagram / arianagrande

Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ βίωσε μια τραυματική εμπειρία όταν ένας άνδρας εμφανιζόταν τακτικά έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλοι. Ο άνδρας είχε εμφανιστεί τουλάχιστον πέντε φορές σε διάστημα έξι μηνών, πριν τελικά συλληφθεί από τις αρχές.

Μπίλι Άιλις

Η Μπίλι Άιλις παρενοχλήθηκε από έναν άνδρα που κατασκήνωσε απέναντι από το σπίτι της στο Λος Άντζελες για πέντε χρόνια. Ο άνδρας σκαρφάλωσε στον φράχτη της και έκανε απειλητικές χειρονομίες προς την τραγουδίστρια. Η Άιλις αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε πλέον ασφαλής ούτε καν για να βγει από το σπίτι της.

Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ έζησε τον απόλυτο τρόμο το 2014, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και κρυβόταν στην ντουλάπα της. Η ηθοποιός, σοκαρισμένη, έκλεισε την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα. Στο σπίτι του stalker βρέθηκε ένα οπλοστάσιο και πλήθος φωτογραφιών της Μπούλοκ.

Harry Styles

Ο Harry Styles βίωσε μια ιδιαίτερα τρομακτική εμπειρία όταν μια εμμονική θαυμάστρια του έστειλε πάνω από 8.000 γράμματα μέσα σε έναν μήνα. Η γυναίκα αυτή, η οποία παρακολουθούσε στενά τον τραγουδιστή, προσπαθούσε να του δώσει τα γράμματα αυτοπροσώπως και τελικά καταδικάστηκε σε 14 εβδομάδες φυλάκισης. Επιπλέον, της επιβλήθηκε απαγόρευση να προσεγγίζει τον Harry Styles για τα επόμενα 10 χρόνια, καθώς ο τραγουδιστής εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλειά του.

Instagram / harrystyles

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα μουσικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα!

Γιώργος Κακοσαίος: Καρέ καρέ η έξοδός του με ξανθιά καλλονή – Ερωτευμένος ο γιος του Πλούταρχου;

Πλούταρχος: Εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε σε stalker που τον παρενοχλούσε χρόνια σπίτι του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved