Αλέκος Συσσοβίτης: Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο

Για το πλήθος σειρών εποχής που προβάλλονται αλλά και για το αν νιώθει πλήρης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Στην τηλεόραση βλέπουμε πλέον πολλές σειρές εποχής, ποια είναι η άποψή σας γι’ αυτό;

Αυτό έχει να κάνει και με την επιχορήγηση που δίνει το κράτος. Αυτή η βοήθεια λοιπόν δίνεται για να γίνονται σειρές εποχής. Κατά τη γνώμη μου έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το παρελθόν μας. Όσο και να θέλουμε να ζούμε στο τώρα, γιατί πολλές φορές ξοδεύουμε όλη μας τη ζωή ονειρευόμενοι το αύριο, το οποίο δεν υπάρχει, ο άνθρωπος όμως είναι το χθες, καθώς το παρελθόν μας, μας έχει διδάξει πολλά πράγματα.

Πόρτο Λεόνε-Ξεκινούν τα γυρίσματα! Συσσοβίτης στο gossip-tv:«Τρούμπα 1964, μια ενδιαφέρουσα ιστορία»

1675856579175-892194878-syssovitis-12_3.jpg

Είστε στον χώρο πάνω από τριάντα χρόνια, σας ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι σκηνοθέτες και παραγωγοί επιλέγουν περσόνες από ριάλιτι και όχι ηθοποιούς να παίξουν στις σειρές;

Δεν πιστεύω ότι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες πέφτουν εύκολα σ αυτήν την παγίδα. Η υποκριτική είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν νομίζω ότι παίρνουν παιδιά λοιπόν που δεν μπορούν να σταθούν και δεν μπορούν να παίξουν. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα λένε και είναι στον χώρο. Η δουλειά από μόνη της θα τους πετάξει. Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο. Αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μας δουλειά, αλλά σε όλες τις δουλειές.

syssovitis

Μέχρι σήμερα, έχετε πραγματοποιήσει τους στόχους σας, νιώθετε χορτάτος και πλήρης;

Είναι σχετικό αυτό. Πάντα θα φαντάζομαι νέα πράγματα απ’ ό,τι μπορεί η πραγματικότητα να μου δώσει. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Το όνειρο πρέπει να υπάρχει. Πρέπει να είσαι ανοιχτός, στο να ξεκινήσει η ζωή και να σου φέρει καινούργια πράγματα. Δεν θα κλείσω τα ματάκια μου χορτάτος ότι έκανα αυτά που ονειρευόμουν, αλλά θα κλείσω τα ματάκια μου με το ότι δόθηκα σε αυτά που μου ήρθανε, τα απόλαυσα και μου μάθανε παραπάνω πράγματα από αυτά που θα μπορούσα να μάθω διαλέγοντας άλλους δρόμους.

Πηγή Λοιπόν

Αλέκος Συσσοβίτης: Έτσι είναι το κορμί του στα 59 του χρόνια - Οι βουτιές του στη Μύκονο

Αποκαλυπτικός ο Συσσοβίτης: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου»

Αλέκος Συσσοβίτης: Η δουλειά στην οικοδομή & ως μπάρμαν, το κόψιμο του Έρωτα Φυγά και οι σχέσεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved