Showbiz

Βασίλης Δήμας: Ξεκινά εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Κάνοντας πράξη την επιθυμία των θαυμαστών του από τον Βορρά, οι οποίοι του το ζητούσαν εδώ και αρκετά χρόνια, ο Βασίλης Δήμας την εφετινή σεζόν «μετακομίζει» στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης από τις αρχές Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα δηλώνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς θα εμφανίζεται στο Ensayar live stage, το οποίο αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός στη νυχτερινή ζωή της Νύμφης του Θερμαϊκού.

Παρέα με την Ειρήνη Παπαδόπουλου και μια ομάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών υπόσχονται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Ensayar, που είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βασίλης Δήμας με τις προσωπικές του επιτυχίες, τις διαχρονικές του δημιουργίες, αλλά και το πρωτοποριακό του πάντα πρόγραμμα φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.

Και αν κρίνουμε από τα σχόλια και τις αντιδράσεις προσμονής και ενθουσιασμού από τον κόσμο μόλις έγινε γνωστό ότι την εφετινή σεζόν θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο Ensayar.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο του ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη «Η γυναίκα που αγαπάει» γνώρισε τεράστια επιτυχία και, άμα τη κυκλοφορία του, κατάφερε να μπει στις τάσεις του Youtube από τον κόσμο, που το αγάπησε και το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κάθε Πέμπτη ο Βασίλης Δήμας θα συνεχίσει να παίζει μεγάλη… μπάλα και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Αγιονέρι του Περιστερίου, όπου τις δύο προηγούμενες σεζόν κάθε του live συνοδευόταν από sold out.

Άλλωστε, όπως λένε, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved