H Ντορέττα έχει γενέθλια! Η πορεία από τον στίβο στην τηλεόραση, το θέατρο & τη μητρότητα!

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Showbiz

H Ντορέττα έχει γενέθλια! Η πορεία από τον στίβο στην τηλεόραση, το θέατρο & τη μητρότητα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, γεννημένη στις 15 Οκτωβρίου 1979 στην Αθήνα, σήμερα γίνεται 44 ετών και είναι μια προσωπικότητα που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο στον αθλητισμό όσο και στη showbiz.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με τη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο, όπου διακρίθηκε ως πρωταθλήτρια. Αντιπροσώπευσε την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ το 1992 αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Εντυπωσιακό το νέο της σαλόνι - Ο βεραμάν καναπές που κλέβει την παράσταση!

Photo-by-Doretta-Papadimitriou-on-June-21-2024.-Den-yparxei-dia8esimh-perigrafh-gia-th-fwtografia...jpg

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Παράλληλα με τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, η Ντορέττα άρχισε να σπουδάζει υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2000, στη σειρά «Απαγορευμένη Αγάπη» του MEGA, αλλά η καθιέρωση ήρθε το 2003 με την κωμική σειρά «Σχεδόν Ποτέ», όπου πρωταγωνίστησε. Από τότε, η καριέρα της στην τηλεόραση ήταν γεμάτη επιτυχίες, με συμμετοχές σε σειρές όπως η «Βέρα στο δεξί», «Άγρια Παιδιά» και «Κρατάς Μυστικό;».

Photo-by-Doretta-Papadimitriou-on-June-29-2024.-Den-yparxei-dia8esimh-perigrafh-gia-th-fwtografia...jpg

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Νίκη στο Dancing with the Stars και στροφή στην παρουσίαση

Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της έγινε το 2013, όταν διαγωνίστηκε στο φιλανθρωπικό show χορού «Dancing with the Stars», όπου αναδείχθηκε νικήτρια. Η νίκη της αυτή άνοιξε τον δρόμο για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές εκπομπές ως παρουσιάστρια. Μετά το «Dancing with the Stars», ανέλαβε την παρουσίαση εκπομπών όπως το «Χτύπα Ξύλο» και τα backstage του ίδιου show. Το 2015, η Ντορέττα ανέλαβε την πρωινή εκπομπή του MEGA, «Καλημερούδια», η οποία, παρότι σταμάτησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων του σταθμού, την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Photo-shared-by-Doretta-Papadimitriou-on-July-17-2024-tagging-@thanosvogiatzis-and-@andreassimopoulos.-Mporei-na-einai-eikona-ena-h-perissotera-atoma-makigiaz-amaniko-forema-forema-mantila-kai-diakosmhtiko-ke.jpg

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Στο θέατρο και τον κινηματογράφο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει επίσης ξεχωρίσει στο θέατρο, όπου έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις, όπως το «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Φάντασμα με τις γόβες» και το μιούζικαλ «Hair Spray!». Στον κινηματογράφο, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι» και «Νήsos». Μάλιστα, δάνεισε τη φωνή της στην ελληνική έκδοση της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια 2».

Photo-by-Doretta-Papadimitriou-on-August-07-2024.-Mporei-na-einai-eikona-ena-h-perissotera-atoma-wkeanos-kai-nero..jpg

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Προσωπική ζωή

Στην προσωπική της ζωή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε το 2004 τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο. Αν και ο γάμος τους έληξε το 2011, οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, με προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραμένει μια από τις πιο αγαπητές και δυναμικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, ενώ η πολυτάλαντη φύση της την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε της βήμα.

Photo-by-Doretta-Papadimitriou-on-September-03-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-limnh-kai-parko..jpg

Instagram / dorettapapadimitriou_official

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα σχόλια για το βάρος της και ο «πόλεμος» με το σώμα της

Παπαδημητρίου: Συγκινεί η εξομολόγησή της: Δε χωράει ο νους σου ότι δεν θα ξαναδείς αυτό τον άνθρωπο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φορά κόκκινο μπικίνι και... δροσίζεται στους καταρράκτες στην Ινδονησία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved