Η σπάνια κοινή εμφάνιση Μπουρδούμη-Δροσάκη μετά τον χωρισμό & οι χωριστές έξοδοι Λιάγκα-Αντωνά

NDPPHOTO 

Showbiz

Η σπάνια κοινή εμφάνιση Μπουρδούμη-Δροσάκη μετά τον χωρισμό & οι χωριστές έξοδοι Λιάγκα-Αντωνά

Οι celebrities της ελληνικής showbiz βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, πραγματοποιώντας ξεχωριστές βραδινές εξόδους που τράβηξαν τα φλας και συζητήθηκαν.

Οι προσωπικές τους στιγμές αλλά και οι στιλιστικές επιλογές έκαναν εντύπωση, ενώ ο καθένας απόλαυσε τη βραδιά με το δικό του μοναδικό στυλ.

Ξέσπασε η Βαλαβάνη:«Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητο & δεν έχει να κάνει με τα κιλά»

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πραγματοποίησαν μια σπάνια κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους. Παρά τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, εμφανίστηκαν μαζί, χαμογελαστοί και διατηρώντας καλές σχέσεις. Το casual στυλ τους ήταν άνετο και κομψό, με τη Λένα Δροσάκη να επιλέγει denim look και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ένα floral πουκάμισο.

drosaki-mpordoumis.jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη δική του χωριστή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα casual look με τζιν και μπουφάν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη διαχρονική του κομψότητα. Την ίδια βραδιά, η Μαρία Αντωνά μαγνήτισε τα βλέμματα σε άλλη εκδήλωση, με ένα μαύρο μίνι φόρεμα που τόνιζε τη σιλουέτα της, συνδυασμένο με ένα blazer για μια πιο glam εμφάνιση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος έκλεψαν την παράσταση με τις rock εμφανίσεις τους. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε δερμάτινη φούστα και διάφανο top, ενώ ο Νίκος Συρίγος διατήρησε το total black look του, κάνοντας τη βραδιά να αποκτήσει ροκ χαρακτήρα.

zouganeli-surigos.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ξεχώρισε με τολμηρό και φωτεινό look, φορώντας floral τοπ και ροζ σακάκι, που έδωσαν μια fun και chic νότα στη βραδινή της έξοδο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να λείπει από τις λαμπερές εξόδους της βραδιάς. Με το χαρακτηριστικό της στυλ, έκανε μια κομψή εμφάνιση που συνδύαζε άψογα τη φινέτσα και την άνεση, αποδεικνύοντας γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλω πολύ να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Βαλαβάνη για Τούνη: «Κι εγώ έχω ανεβάσει σημαία μίας άλλης χώρας, μην τα ισοπεδώνουμε όλα»

Βαλαβάνη: Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved