Σεβδικαλής: 12 χρόνια από το ατύχημά του – Τα συγκινητικά λόγια της Κουρτίδου
Showbiz

Σεβδικαλής: 12 χρόνια από το ατύχημά του – Τα συγκινητικά λόγια της Κουρτίδου

12 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που συνέβη στον Γιάννη Σεβδικαλή το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο.

Χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του, Σοφία Κουρτίδου με έναν συγκινητικό τρόπο τα 12 χρόνια που πέρασαν από τότε που συνέβη το ατύχημα και η Σοφία τόνισε: «Αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε το φωτεινότερο παράδειγμα για όλους μας.»

jpg-(1).jpg

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής έσβησαν μαζί τα κεράκια από την τούρτα και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους:

«10.10.12. Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν ο Γιάννης, μέσα σε μια στιγμή, βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του ανάμεσα στις ράγες και τις ρόδες του τρένου. Χωρίς να φταίει σε τίποτα, όντας πεζός, τον παρέσυρε μία αμαξοστοιχία της οποίας ο οδηγός, όπως αποδείχτηκε, έτρεχε με τη διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητα.

12 χρόνια μετά αναμένουμε ακόμα να δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Δικαιώθηκε, όμως, περίτρανα από τη ζωή. Έγινε αξιοθαύμαστος. Δεν έζησε από θαύμα… έγινε ο ίδιος ένα θαύμα. Αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε το φωτεινότερο παράδειγμα για όλους μας.

sevdikalis-(5).jpg

Όταν γνωριστήκαμε του υποσχέθηκα πως θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα… γιατί δεν είναι η μέρα που έχασε τα πόδια του αλλά η μέρα που έβγαλε φτερά για να πετάει. Και πετάει τόσο ψηλά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Κι εμένα ειδικά, αένεα υπερήφανη, που με επέλεξε για γυναίκα του ο πιο σπουδαίος ανθρωπος που γνώρισα και θα γνωρίσω ποτέ. Χρόνια πολλά αγάπη μου!»

jpg.jpg

Διαβάστε επίσης:

Σεβδικαλής-H γεμάτη έρωτα ανάρτηση για τη γιορτή της Σοφίας του: «Πώς να χωρέσω το άπειρο σε λέξεις»

Έξαλλοι Κουρτίδου & Σεβδικαλής: Οδηγός πάρκαρε στην αναπηρική θέση και τους άφησε… χαρτάκι!

Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Το πήραν ξαφνικά απόφαση και παντρεύτηκαν: «Δεν κρατιόμασταν!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved