Θέλξη: Ο χωρισμός και το restart στο τραγούδι και τη ζωή της

NDPPHOTO 

ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Θέλξη: Ο χωρισμός και το restart στο τραγούδι και τη ζωή της

Καλεσμένη στο Buongiorno ήταν η Θέλξη και μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και την επανεκκίνηση που ετοιμάζει στην καριέρα της.

«Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα. 8 χρόνια μέσα στο σπίτι κλεισμένη με τα μωρά μου, μόνο αυτό, αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα. Αν με ξεχάσουν γιατί έγινα μάνα, ας με ξεχάσουν» είπε αρχικά.

Όπως λέει η ίδια για τις κόρες της: «’Θελξάκια’ τα λέω, τις ακούω να μιλάνε και είναι σαν να ακούω εμένα. Ό,τι επιλέξουν και ό,τι θελήσουν να κάνουν εγώ θα είμαι δίπλα τους».

Και σε άλλο σημείο είπε:

«Το διαζύγιο βγήκε μετά από 10 χρόνια γάμου, ο χωρισμός ήταν νωρίτερα, δε χωρίζουν τα ζευγάρια όταν βγαίνει ένα διαζύγιο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι τέλειωσε όλο αυτό, ανώδυνα για τα παιδιά».

«Δε θεωρώ ότι αφορά τον κόσμο σε καμία περίπτωση. Δε θέλω να περάσω λάθος μήνυμα και να πω ότι είναι μια χαρά να χωρίζεις. Δεν είναι καθόλου μια χαρά να χωρίζεις, καλό είναι να μην χωρίζουν τα ζευγάρια, καλό είναι τα παιδιά να ζουν μέσα σε υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια. Πρέπει να είναι η έσχατη λύση ο χωρισμός», συμπληρώνει.

Για τη μητρότητα ανέφερε: «Από μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν τη μητρότητα, τα παιδιά. Θα μπορούσα να έχω άλλα 2 – 3. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, να διαλυθεί η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και καλούμαστε να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά - Θέλξη: Κατέρρευσαν στο Buongiorno - Ζήσαμε τραγικές καταστάσεις, δεν τον αποχαιρετήσαμε!

Η Θέλξη αποκαλύπτει πρώτη φορά - «Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια»

Θέλξη : Αυτή είναι η αιτία χωρισμού - Η αποκάλυψη στο Buongiorno

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved