NDP Photo Agency
Showbiz

Λαμπροπούλου-Λάλος: Δημοσίευμα τούς θέλει να ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη!

Μπορεί ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, όμως νέο δημοσίευμα, θέλει τους δύο ηθοποιούς να ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη. 

Πριν από λίγες ημέρες, οι δύο ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στο Ηρώδειο πρωταγωνιστώντας στο έργο "Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου" όπου γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό μιας και η χημεία τους πάνω στη σκηνή είναι κάτι το μοναδικό.

Λαμπροπούλου: Η ερώτηση για τον Λάλο που την ενόχλησε: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»

Στιγμιότυπο από την παράσταση στο Ηρώδειο.

«Ηταν µια εξαιρετικά απολαυστική εµπειρία. Η συνεργασία µου µε τον ∆ηµήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόµα µία φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι µε έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», δήλωσε η Μαριλίτα Λαµπροπούλου για τη συνύπαρξή της επί σκηνής με τον ηθοποιό ενώ εκείνος με τη σειρά του είπε:

«Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι µε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι µόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις µε έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά. Το θέατρο είναι γεµάτο και εµείς είµαστε ευγνώµονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δηµιουργικό για έναν ηθοποιό».

Στιγμιότυπο από την παράσταση στο Ηρώδειο.

Δημοσίευμα του Secret τώρα θέλει τους δύο ηθοποιούς να ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved