Μάστορας: «Η φωνή του Καζαντζίδη με ακολουθεί ακόμα» – Η αποκάλυψη για τον ρόλο στην ταινία «Υπάρχω»
Showbiz

Μάστορας: «Η φωνή του Καζαντζίδη με ακολουθεί ακόμα» – Η αποκάλυψη για τον ρόλο στην ταινία «Υπάρχω»

Στην εκπομπή "Watch Next" στην Cosmote TV, εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος πρόκειται να ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία "Υπάρχω".

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του να υποδύεται τον εμβληματικό λαϊκό τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως ακόμη προσπαθεί να αποτινάξει τον ρόλο από πάνω του.

«Είναι εμφανές ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν έχει παιδεία, δεν έχει background. Ποιος θα τολμούσε να…»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να τον διώξω και δε φεύγει με τίποτα. Έχει μονιμοποιηθεί σε κάποια σημεία του εγκεφάλου μου, η αλήθεια είναι. Να φανταστείς, ακριβώς μετά την ταινία ξεκινήσαμε συναυλίες -19 Ιουλίου ήταν το τελευταίο γύρισμα- και μετά από μια εβδομάδα έπρεπε να τραγουδήσω σε συναυλίες. Στις πρόβες δεν έβγαινε η φωνή του Μάστορα, έβγαινε Καζαντζίδης».

Σχετικά με την προσέγγιση της ταινίας στον χαρακτήρα του Καζαντζίδη, ο Μάστορας δήλωσε: «Η ταινία δεν είναι αγιογραφία. Παίζει πάρα πολύ με τον "κυκλοθυμικό" του χαρακτήρα». Αναφέρθηκε επίσης στην τραυματική εμπειρία του Καζαντζίδη όταν είδε τον πατέρα του να ξυλοφορτώνεται και να πεθαίνει λίγο αργότερα: «Μετά από λίγες μέρες πέθανε ο άνθρωπος. Ο πατέρας του έδινε τροφή στους αντάρτες… και τον έχασε. Μετά αυτός ήταν ο άντρας του σπιτιού».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Γκλέτσος»

Χρήστος Μάστορας: «Γύρισα από την ταινία κι ήμουν Καζαντζίδης. Μιλούσα διαφορετικά κι άρχισαν να...»

Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας super ήρωας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved