Showbiz

Οργισμένη η Λέχου: «Δεν έχω καμία σχέση» – Η αλήθεια για το δημοσίευμα περί δήθεν καβγά με τη Νέγκα

Η Κατερίνα Λέχου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Action Weekend» του Action24 το Σάββατο (12/10) για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με ένα ψευδές δημοσίευμα που την εμπλέκει σε καβγά με την Αθηναΐδα Νέγκα, ενώ φέρεται να προωθεί και οικονομική απάτη.

«Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε. Φανταστείτε ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι. Ας προσπαθήσουμε σε αυτούς τους καιρούς, επειδή είναι λίγο δόλιοι, να μην χάνουμε την κριτική μας σκέψη και πέφτουμε σε παγίδες», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα ψευδή δημοσιεύματα.

Κατερίνα Λέχου: Είμαι 57 χρονών, γνωρίζω από μόνη μου ότι δεν μπορώ να υποδυθώ μια γυναίκα 35 χρονών

Σχολιάζοντας την υποτιθέμενη προώθηση επενδύσεων, η Κατερίνα Λέχου ξεκαθάρισε: «Διά στόματος εμού παροτρύνουν τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε ένα σάιτ, προκειμένου να βγάλει λεφτά χωρίς να κάνει επί της ουσίας τίποτα. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος».

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως η συνέντευξη που φέρεται να έδωσε στην Αθηναΐδα Νέγκα είναι ψευδής: «Όλη η συνέντευξη όπως αναπαράγεται μέσω του Instagram, αν κάποιος με ξέρει, καταλαβαίνει ότι δεν συνομιλώ με αυτόν τον τρόπο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved