Showbiz

Συγκλονίζει ο Μίλτος Μακρίδης: «Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά»-Η on air εξομολόγηση

Ο Μίλτος Μακρίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση στον αέρα της εκπομπής Weekenders.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 20 χρόνια, εξομολογήθηκε πως τα τελευταία γεγονότα της επικαιρότητας τον έχουν ταράξει πολύ, επηρεάζοντας την ψυχική του κατάσταση.

Ο Μίλτος Μακρίδης επιστρέφει στη μικρή οθόνη

NDPPHOTO

«Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά με όλη την ειδησεογραφία... Τα βλέπω όλα σε συνδυασμό και με τα Τέμπη και με τον χαμό του ποδοσφαιριστή, το τι πέτυχε η Εθνική, το τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή αυτό στην Κέρκυρα με τους εφοριακούς. Πόσο έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους;

Έλειπα 20 χρόνια από την τηλεόραση και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που είμαστε στον αέρα συνέχεια αντιμετωπίζουμε κάποιου είδους «κρίσεις» και σκεφτόμουν πώς θα πρέπει να στεκόμαστε εμείς απέναντι σε αυτά. Ο ένας τρόπος είναι να αρχίζουμε να καταγγέλλουμε και να σηκώνουμε το δάχτυλο προς τους άλλους, ο άλλος τρόπος είναι να δώσουμε τη δική μας οπτική για τη ζωή.

NDPPHOTO

Όταν αρχίσαμε την εκπομπή, πέσαμε με τα μούτρα στη σκαλέτα και δεν κάναμε το σημαντικότερο: το συμβόλαιο με τους τηλεθεατές. Τι εκπομπή φανταζόμασταν να κάνουμε όταν ξεκινήσαμε; Πόσα επεισόδια έχουμε ακόμα; 70; Εγώ δεν ξέρω αν μετά από αυτά τα 70 επεισόδια θα ξαναβγώ εγώ στην τηλεόραση. Δεν το γνωρίζω αυτό. Άρα είναι η ευκαιρία να δώσω το στίγμα μου, μπορεί να μην έχω άλλες, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.

Σκεφτόμουν τέτοια πράγματα. Τι θα ήθελα να μας έχει μείνει από αυτή την εκπομπή στο τέλος της χρονιάς, τι επίγευση θα θέλουμε να μας μείνει. Ότι κάναμε τι; Αν μπορούσα να κάνω μία δήλωση και να το κλείσουμε, εγώ την εκπομπή την κάνω για τα παιδιά σας, για τα παιδιά μας, σε αυτούς νιώθω υπόλογος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Μακρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Μακρίδης: Άλλη μια δημόσια εμφάνιση για τον παρουσιαστή των '90s - Έτσι είναι σήμερα

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Μίλτο Μακρίδη! Δες πώς είναι σήμερα

Η εξομολόγηση του Μίλτου Μακρίδη: «Τρώω μια ψιλοκρεμαστή κοτρόνα στη μύτη και λιποθυμάω»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved