O Εμιρλής τραγουδά ξανά μετά από 18 χρόνια την «πίπα της ειρήνης» & γίνεται viral! Πώς είναι σήμερα;

NDPPHOTO 

Showbiz

O Εμιρλής τραγουδά ξανά μετά από 18 χρόνια την «πίπα της ειρήνης» & γίνεται viral! Πώς είναι σήμερα;

Ο Μιχάλης Εμιρλής, ο αγαπημένος τραγουδιστής που μας χάρισε μεγάλες επιτυχίες στα 00’s, επιστρέφει δυναμικά μετά από 18 χρόνια, τραγουδώντας ξανά την εμβληματική «Πίπα της Ειρήνης» και προκαλώντας φρενίτιδα στο TikTok!

Ο 44χρονος σήμερα καλλιτέχνης έκανε λογαριασμό στην πλατφόρμα και ανέβασε βίντεο όπου εμφανίζεται να ερμηνεύει το τραγούδι του, φέρνοντας πίσω αναμνήσεις και εικόνες από τα σχολικά πάρτι της εποχής.

Μιχάλης Εμιρλής: Οικογενειάρχης & επιχειρηματίας σήμερα ο ερμηνευτής της «Πίπας της ειρήνης»

200807021252060.0105_MIXALIS_EMIRLIS_01072008.jpg

NDPPHOTO

«Throwback ή Comeback; Πάμε να θυμηθούμε τα παλιά!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, με πλάνα από το σημερινό του εαυτό να εναλλάσσονται με σκηνές από το τότε βιντεοκλίπ. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους χρήστες να μοιράζονται αναμνήσεις και ιστορίες από εκείνη την εποχή.

Σήμερα, ο Μιχάλης Εμιρλής ζει στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του, Ειρήνη Δανιήλ, και τα δύο παιδιά τους. Είναι επίσης επιχειρηματίας στον χώρο της γυναικείας ένδυσης και, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Η μουσική ήταν και είναι τρόπος έκφρασης για μένα, παράλληλα όμως ασχολούμαι και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που μου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπω τη μουσική όχι σαν βιοπορισμό, αλλά σαν μια απόλαυση και δημιουργία».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Εμιρλής: Δείτε πώς είναι σήμερα! Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, ο γιος και η νέα καριέρα

Μιχάλης Εμιρλής: «Αντίγραφο» της Angelina Jolie η κούκλα σύντροφός του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved