Showbiz

Τσουρός: «Εμμονικός θαυμαστής της Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι, επειδή έλεγαν ότι είμαι η σχέση της»

Ο Κώστας Τσουρός μοιράστηκε μια τρομακτική εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν, όταν βρισκόταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκαλύπτοντας πόσο σοβαρό ήταν το περιστατικό stalking που αντιμετώπισε.

Με αφορμή τις πρόσφατες υποθέσεις stalking που έχουν συγκλονίσει τη δημοσιότητα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτό το συμβάν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Τσουρός για Λιάγκα: «Θέματα που θεωρούμε ”ντροπή” δεν τα αναπαράγουμε στην εκπομπή»

«Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες ψευδείς φήμες ότι είχα σχέση με τη Φαίη. Τότε, ένας εμμονικός θαυμαστής της, που θεωρούσε ότι ήταν η σχέση της, εμφανίστηκε έξω από το πλατό κρατώντας μαχαίρι και με έψαχνε για να με καταστρέψει. Ο λόγος; Πίστευε ότι εγώ ήμουν η νέα σχέση της Φαίης», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή, που χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας, οι οποίοι φυγάδευσαν τον παρουσιαστή. «Ήταν μια εξαιρετικά τρομακτική εμπειρία, και θυμάμαι τους security να με φυγαδεύουν για να με προστατεύσουν από αυτόν τον άνθρωπο», συμπλήρωσε, τονίζοντας πόσο επικίνδυνες μπορεί να γίνουν τέτοιες καταστάσεις. «Φανταστείτε τι τρέλα μπορεί να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved